Rețete de post

ICRE false din MIGDALE și OREZ

// Adaugă comentariu

Rețetele de „icre false” s-au născut din dorința de a prepara ceva asemănător ca textură icrelor din pește, dar care să poată fi servite de vegetarieni sau în perioadele de post. Există numeroase variante pe care le putem încerca în […]

„Paste” din DOVLECEI cu sos de AVOCADO

// Adaugă comentariu

Dacă vă plac pastele, dovleceii și avocado, cu siguranță veți aprecia această rețetă. Este o alternativă la pastele tradiționale, făinoase, ideală pentru dietele de slăbit, sărace în carbohidrați. Dovleceii conțin 0 grăsimi și colesterol. Sunt bogați în apă, fibre, vitamina […]

BURGERI cu DOVLECEI la cuptor – rețetă de post

// Adaugă comentariu

Dovleceii se numără printre cele mai dietetice alimente din lume. Asemenea castraveților – din familia cărora fac parte –, au un conținut bogat în apă, un indice glicemic mic, puține zaharuri și un număr redus de calorii și carbohidrați. În […]

TORT răsturnat cu FRUCTE (de post)

// Adaugă comentariu

Aveți nevoie de 50 de minute pentru a pregăti acest desert. Nu vă speriați de denumirea de „tort”. Rețeta este atât de simplă încât să poată fi încercată chiar și de cei care nu obișnuiesc să facă deserturi sau alte […]

ROȘII umplute cu pastă de MIGDALE

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Vă propunem niște aperitive inedite din roșii și cremă de migdale. Rețeta este extrem de simplă și poate fi încercată atât de cei care țin post, cât și de cei care au restricție la carne […]

SHAORMA cu legume și sos de AVOCADO

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Shaorma este o mâncare populară care se vinde pe străzile din Europa și Rusia. Este o rețetă originală din Arabia, cunoscută sub numele de „doner kebab”. Unii o consideră o replică a Orientului Mijlociu la […]