Această linte în stil indian se face în jumătate de oră. Este un fel principal de mâncare care poate fi servit la prânz sau la cină. Cremoasă, hrănitoare, sățioasă, reconfortantă – o recomandăm cu căldură în sezonul rece. Această rețetă […]

Această linte în stil indian se face în jumătate de oră. Este un fel principal de mâncare care poate fi servit la prânz sau la cină. Cremoasă, hrănitoare, sățioasă, reconfortantă – o recomandăm cu căldură în sezonul rece. Această rețetă […]
Această salată din sfeclă crudă și semințe de floarea-soarelui este o idee bună pentru zilele de post. Poate fi inclusă și în dietele raw-vegane, bazată pe hrană vie. Nu trebuie să preparați nimic termic. Rețeta este cât se poate de […]
Rețeta acestui blat de tort fără gluten este inspirată dintr-o rețetă postată pe site-ul Power Hungry. Am făcut câteva modificări pentru a putea folosi blatul pentru un tort de post. Față de rețeta originală am înlocuit apa cu lapte de […]
Această pâine din mei este absolut minunată! Am încercat-o și este un real succes. Rețeta aparține Nicoletei Lupu și puteți vedea modul de preparare video pe canalul său de Youtube unde postează rețete fără gluten. Cum să faci pâine fără […]
Indienii au obiceiul să combine cerealele cu diverse legume și leguminoase, transformându-le astfel în mese consistente și totodată dietetice. Dacă urmați o cură de slăbire și aveți nevoie de idei de rețete, încercați și această mâncărică din ovăz și legume. […]
Am încercat să fac ciuperci la airfryer și au ieșit foarte bine! Am dorit să văd dacă se coc bine fără ulei. Am cumpărat 10 ciuperci Champignon albe, destul de mari. Le-am curățat de primul strat de coajă, fără să […]
Pentru a prepara o tartă delicioasă și satisfăcătoare aveți nevoie doar de două ingrediente: fructe coapte și pasate și ciocolată topită. Dat fiind că veți folosi doar două ingrediente, asigurați-vă că acestea sunt de cea mai bună calitate. Perele trebuie […]
Cât de minunate pot fi deserturile simple, fără zahăr, fără făină, fără lactate, fără ulei, fără margarină sau alte ingrediente nesănătoase! Un bun exemplu în acest sens sunt bomboanele din nucă de cocos făcute după rețeta de mai jos. Nu […]
Semințele sunt cele mai bune alternative la cereale pentru persoanele care au intoleranță la gluten sau nu pot consuma pâine obișnuită. Da, din semințe putem face inclusiv pâine și lipii. O rețetă simplă de lipii fără gluten este cea cu […]
Persoanele care nu pot consuma pâine obișnuită din cauza glutenului au câteva opțiuni excelente. Este vorba despre quinoa, hrișcă și mei. Din ele pot prepara pâine, biscuiți, crackers și alte produse de panificație reușite. Cereale pentru dieta fără gluten Glutenul […]
Această prăjitură este atât de simplă și de rapidă încât o veți nota la favorite. Se prepară doar din 2 ingrediente principale: banane și fulgi de cocos. Este un desert ușor, care satisface pofta de dulce, chiar dacă nu conține […]
Acest minunat desert indian din mere este deosebit de hrănitor și sănătos. Se face doar din fructe și ingrediente vegetale. Nu trebuie să folosiți făină, amidon, ulei sau zahăr. Vă trebuie un singur măr, câteva curmale, puțin lapte vegetal și […]
Această tartă cu dovleac și mere este cât se poate de sănătoasă. Nu conține făină de grâu, nici zahăr rafinat. Nu trebuie să faceți blat, pentru că se prepară doar o singură compoziție care se pune la copt. Este un […]
De obicei, maioneza este un preparat nesănătos, din cauza conținutului ridicat de ulei. Indiferent că vorbim despre maioneza din ouă despre maioneza de post. La maioneza vegană trebuie să folosești o cantitate foarte mare de ulei, cam de 3 ori […]
Aceste felii uscate din ovăz și semințe se prepară în câteva minute. Se pot folosi orice fel de semințe aveți la îndemână. Iar de aveți intoleranță la gluten, asigurați-vă că ovăzul pe care îl cumpărați nu a fost contaminat cu […]