Rețete de post

Salata de fasole cu sfecla rosie

Salată de fasole cu sfeclă roșie

// Adaugă comentariu

Salata de fasole cu sfeclă roșie este o alegere inspirată pentru o zi mohorâtă de toamnă. Culoarea vibrantă a sfeclei îți va da energie și te va bine-dispune la început de zi. Da, poți servi această salată dimineața, deoarece fasolea […]

Pasta de avocado pentru micul dejun

Pastă de avocado pentru micul-dejun

// Adaugă comentariu

Ce poate fi mai bun decât o pastă de avocado pentru micul-dejun? După rețeta de mai jos, recomandată de Naturolog.ro, veți obține un preparat extrem de hrănitor și satisfăcător. Pe lângă avocado, pasta conține frunze verzi, roșii, ridichi, ceapă și […]

Mancare de linte in stil indian

Mâncare de linte în stil indian (Dahl)

// Adaugă comentariu

Dahl este un fel de tocăniță groasă, preparată din linte și unt clarificat (unt ghee). Versiunea prezentată mai jos este vegetariană, unde untul clarificat se înlocuiește cu ulei. Această mâncare este populară în bucătăria sud-asiatică și indiană. Dahl – sugestii […]

Salata de legume cu naut

Salată de roșii, castraveți, ceapă și năut

// Adaugă comentariu

Salatele de sunt în general o alegere inspirată pentru o cină ușoară. Dacă adăugați și leguminoase, precum năut sau fasole, puteți obține o mâncare mult mai sățioasă, care poate fi servită inclusiv la masa de dimineață sau de prânz. În […]

Paste de post cu sos de rosii

Paste penne cu sos de roșii, de post

// Adaugă comentariu

Pastele sunt cea mai simplă și „confortabilă” mâncare pentru persoanele grăbite sau familiile numeroase. Se prepară rapid, sunt versatile și pot fi combinate cu diverse tipuri de legume, carne sau sosuri. Pastele penne cu roșii sunt o rețetă clasică pentru […]

Chiftele de post din cartofi si orez

Chiftele de post din cartofi și orez, la cuptor

// Adaugă comentariu

Rețeta aceasta de chiftele de post din cartofi și orez este inspirată din cuhnia mănăstirească din zona Maramureș. Există posibilitatea să le prăjiți în ulei, sau să le coaceți într-o tavă, în cuptor. Alegeți varianta cea mai potrivită, ținând cont, […]

Mancare scazuta de vinete reteta

Mâncare scăzută de vinete – un deliciu de vară

// Adaugă comentariu

Dacă vă plac vinetele, ardeii, roșiile și celelalte legume de vară, nu ezitați să încercați rețeta noastră. Această mâncare scăzută de vinete este un fel de tocăniță rapidă, pe care o puteți servi imediat și păstra la frigider câteva zile. […]

Chisalita de prune

Cum se face chisălița – desertul țăranului român

// Adaugă comentariu

Deși este una din mâncărurile tradiționale ale oamenilor de la sat, chisălița nu este o rețetă pur românească. La origine, este un desert rusesc („kissel”) sau polonez („kisiel”). Dacă aveți bunici la țară, sunt șanse mari să fi mâncat măcar […]