Sucuri de Legume şi Fructe

Suc de urzici cu mar, lamaie si ghimbir

Suc de urzici cu măr, lămâie și ghimbir

// Adaugă comentariu

Sucul de urzici este o băutură tonică de care ne putem bucura la ieșirea din iarnă. Urzica este considerată drept regina plantelor medicinale. Se bucură de o mare prețuire în rândul fitoterapeuților și botaniștilor din întreaga lume. Urzica redă forța […]

Sucul de morcov, un leac pentru multe boli

Sucul de morcov, leac pentru multe boli

// Adaugă comentariu

Morcovul poate fi considerat pe bună dreptate o legumă de aur. Este înzestrat cu proprietăți terapeutice remarcabile. Chinezii sunt cei care au descoperit puterea vindecătoare a morcovului, inclusiv a frunzelor și a semințelor sale. Ce nutrienți conține morcovul În morcov […]

Suc impotriva constipatiei

Suc împotriva constipației

// Adaugă comentariu

Toate ingredientele folosite la prepararea acestui suc pot contribui la eliminarea stării de constipație. Efectele lor benefice se datorează conținutului de fibre și enzime. Fibrele adaugă mai mult volum scaunului și facilitează evacuarea. Totodată, ele ajută la menținerea unui tranzit […]

3 bauturi pentru imunitate

3 sucuri naturale pentru sporirea imunității 

// Adaugă comentariu

Aceste 3 sucuri naturale pentru sporirea imunității sunt leacuri simple de casă, care se pot obține din ingrediente ușor accesibile. Multe din ele se află deja în bucătăria noastră, astfel încât nu va trebui să cheltuim nimic în plus pentru […]

Suc de dovlecei pentru constipatie

Sucul de dovlecei – un laxativ excelent!

// Adaugă comentariu

Sursele utilizate pentru documentarea acestui articol pot fi consultate la finalul paginii. Consumul de dovlecei și alte alimente bogate în fibre poate fi calea cea mai simplă de ieșire dintr-un episod de constipație. O mărturisesc deopotrivă experții și oameni de […]

Cate afectiuni poti trata cu un cartof

Iată câte afecțiuni poți trata cu un cartof crud!

// Adaugă comentariu

√ Articol documentat Cartoful este pe locul al treilea în topul principalelor culturi din lume pentru consumul uman, după grâu și orez. Are atât valoare alimentară, cât și medicinală. Descoperă în rândurile de mai jos câte afecțiuni poți trata cu […]