Sucuri de Legume şi Fructe

Sucul de sfeclă – efecte secundare posibile

// Adaugă comentariu

Sucul de sfeclă roșie este considerat un tonic excelent pentru persoanele anemice. Hipertensivii îl apreciază pentru efectul său hipotensiv natural. Această băutură are de asemenea proprietăți anticancerigene și hepatoprotectoare. Un pahar cu suc de sfeclă roșie (136 g) conține: – […]

Tonic IMUNITAR și ANTI-INFLAMATOR din MORCOV, GHIMBIR și TURMERIC

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Acesta este un suc pe care îl puteți bea cât mai des, pentru întărirea imunității și îmbunătățirea stării generale de sănătate. Are efecte anti-inflamatoare, antioxidante, antidiabetice, imunostimulatoare, anticancerigene și multe altele. Ghimbirul și turmericul sunt […]

Smoothie cu AVOCADO – rețetă + beneficii

// Adaugă comentariu

Articol scris de Ana-Maria Postolache Acest smoothie este binevenit atunci când nu avem timp să ne pregătim un mic-dejun mai sofisticat. Este suficient de sățios și se prepară extrem de rapid. Spre deosebire de rețetele tradiționale pe care le folosim […]

ANANAS cu MIERE – un remediu eficient pentru TUSE

// Adaugă comentariu

Combinația dintre ananas și miere este considerată o formulă de succes pentru tratarea tusei.  Dincolo de dulceața cuceritoare a acestui fruct tropical se ascunde o putere vindecătoare nebănuită. Ananasul este apreciat de secole ca un remediu eficient pentru problemele digestive și […]

NECTAR de PIERSICI și CORCORDUȘE, cu MIERE

// Adaugă comentariu

Nectarurile sunt băuturi savuroase de care ne bucurăm cel mai mult în sezonul estival, când avem posibilitatea să alegem dintr-o paletă variată de fructe proaspete. Piersicile, caisele, prunele, corcodușele, căpșunile, bananele, inclusiv pepenele (galben sau verde) se pretează cel mai […]

LIMONADĂ cu CĂPȘUNI și MIERE – rețetă + beneficii

// Adaugă comentariu

Aceasta este una din rețetele care ne oferă posibilitatea să consumăm căpșunile în stare proaspătă, beneficiind astfel de toate calitățile nutriționale și curative ale fructelor. Nimic nu se fierbe, nimic nu se pierde. Căpșunile sunt bogate în apă, vitamine și […]