Retete culinare

MIERE de LILIAC – rețetă simplă

// 1

Liliacul este una din cele mai iubite flori de primăvară. Ne place să îl aducem în casele noastre pentru un impact vizual și olfactiv. Mirosul de liliac are efecte liniștitoare asupra persoanelor stresate sau agitate. În scop medicinal, de la […]

SALATĂ de LEURDĂ cu OUĂ (rețetă + beneficii)

// Adaugă comentariu

Leurda, denumită științific Allium ursinum L., este folosită de sute de ani în medicina tradițională din diferite zone ale lumii. Studiile recente realizate pe animale au arătat că acest tip de „usturoi sălbatic”, cum mai este numită, are efecte mult […]

REȚETE cu ȘTEVIE (salată, ciorbă, mâncărică)

// Adaugă comentariu

Ștevia – după denumirea științifică Rumex patientia – este o plantă de primăvară foarte apreciată în bucătăria românilor. Datorită gustului acrișor și a bogăției de vitamine și minerale pe care o conține, este folosită în numeroase mâncăruri. În continuare vă vom prezenta câteva […]