Puține ingrediente, gustoasă, hrănitoare și sănătoasă. Acestea sunt doar câteva cuvinte care descriu rețeta de mai jos. Conopida în sos de iaurt cu cașcaval este o mmâncare ideală pentru diabet, dieta keto sau curele de slăbire. O pot consuma și […]

Puține ingrediente, gustoasă, hrănitoare și sănătoasă. Acestea sunt doar câteva cuvinte care descriu rețeta de mai jos. Conopida în sos de iaurt cu cașcaval este o mmâncare ideală pentru diabet, dieta keto sau curele de slăbire. O pot consuma și […]
Italienii și spaniolii au descoperit moduri inedite de a prepara burgeri vegani în casă. Ei le numesc „cotlete”, datorită aspectului similar cotletelor din carne. Rețeta de mai jos conține conopidă și năut – două ingrediente care pot da naștere la […]
Orezul de conopidă este o alternativă inedită la orezul adevărat. Această denumire vine de la aspectul similar orezului al conopidei mărunțite în robot (albă, granulată). Conopida călită este deosebit de gustoasă și merită să încercați să o gătiți în acest […]
Conopida este deosebit de gustoasă gătită în acest fel. Chiar și cei mai pretențioși, cărora nu le place această legumă, vor găsi această rețetă delicioasă! În combinație cu ceapă, roșii, cartofi și ardei se schimbă radical. Dintr-o legumă cu gust […]
Conopida este deseori trecută cu vederea atunci când mergem la cumpărături. Mulți dintre noi o evităm, deoarece nu are un gust grozav. Nici textura ei nu este foarte atractivă, mai ales dacă o fierbem în apă. Este o mare pierdere […]
Acest piure de conopidă coaptă cu unt este un deliciu! Merită încercat. Poate înlocui piureul din cartofi în dieta keto și dieta diabeticilor, deoarece are un conținut redus de carbohidrați. Piureul are o textură cremoasă, fină și un gust bogat. […]
Mai mult ca sigur vreți să aflați imediat care este acel ingredient surpriză al rețetei. Vi-l dezvăluim chiar de la început. Este vorba despre conopidă. Nu fugiți, nu abandonați pagina. Dați-i o șansă acestei rețete și veți fi încântați de […]
Conopida este înlocuitorul ideal al carbohidraților în dieta diabeticilor. Este folosită deseori ca substituent al piureului de cartofi sau al aluatului din făină în rețetele de blat de pizza. O dietă preponderent vegetariană are nenumărate beneficii în diabet. Legumele și […]
Recomandarea de a mânca mai multe legume este valabilă în cazul multor patologii. Inclusiv în osteoporoză. Dacă vrei să-ți păstrezi sănătatea oaselor, este foarte important să consumi minim 4 porții de legume pe zi. Dietele bogate în fructe și legume […]
La fel ca broccoli și varza, conopida are un gust anost. De aceea mulți nu o agreează. Contează foarte mult cum este gătită și cu ce mirodenii o asezonăm. Indienii ne propun o mâncare de conopidă absolut delicioasă și ușor […]
Vă e poftă de o mâncare cu conopidă făcută în casă cu roșii, ceapă și usturoi? Vă invităm să probați rețeta de mai jos. Conopida gătită în acest fel este deosebit gustoasă. Cu siguranță va fi și pe placul celor […]
Autoarea blogului culinar „Rawtarian” are o propunere inedită pentru amatorii de hrană vie, nepreparată termic. Este vorba despre o rețetă de piure obținut nu din cartofi, ci din conopidă și caju. Nici măcar nu trebuie să deschideți aragazul pentru a […]
Dacă vă plac mâncărurile bine condimentate sau sosurile în general, vă propunem o rețetă inedită. Este vorba despre „Gobi Do Pyaza”, o mâncare din conopidă în sos concentrat de ceapă și mirodenii. Rețeta provine din bucătăria indiană. Specificul lor este […]
Această rețetă aduce în casele noastre un iz specific de toamnă. Mâncărurile cu legume de sezon sunt nu doar sănătoase, ci și ușor de pregătit. Vă prezentăm o rețetă grecească de conopidă înăbușită cu cartofi și roșii. Conopidă înăbușită – […]
Produsele lactate nu pot fi combinate cu multe alimente. Însă cu legumele fac întotdeauna o pereche bună. Potrivit medicinei indiene Ayurveda, lactatele trebuie consumate singure, sau cu legume ori cereale. Conopida la cuptor cu cașcaval este o mâncare reușită din […]