Fursecuri de post din 2 ingrediente – fără zahăr, gluten, ulei
O rețetă super-rapidă și reușită ca textură și gust este această rețetă de fursecuri de post. Nu conțin făină de cereale, zahăr, ulei, ouă sau lactate.
Fursecurile sunt vegane, fără gluten, dulci în mod natural. Este o rețetă potrivită pentru persoanele cu diverse intoleranțe sau alergii alimentare.

Fursecuri din 2 ingrediente: Imagine cu titlu sugestiv
Aveți nevoie doar de 2 ingrediente principale pentru a prepara aceste fursecuri: făină de migdale și piure de mere sau nectar natural de mere.
Acesta din urmă se poate obține în casă din mere fierte sau coapte și pasate fin, sau se poate cumpăra.
Cumpără nectar de măr și gutuie fără zahăr
La finalul articolului veți găsi alternative sau înlocuitori pentru făina de migdale și piureul de mere.
Rețete similare
Pe site-ul nostru puteți găsi și alte rețete asemănătoare de fursecuri pe care vă recomand să le încercați:
Fursecuri de post din 2 ingrediente, fără zahăr, făină, ulei
Fursecuri din banane și susan – fără făină, zahăr sau ulei!
Fursecuri de post rapide, din 3 ingrediente – fără zahăr, făină, ulei
Fursecuri crude din măr ras, migdale și cocos – fără zahăr, făină, ulei
Fursecuri de post din 2 ingrediente - rețetă
Ingrediente
- 60 g de făină de migdale
- 90 g de piure de mere
- esență de vanilie sau lămâie
Mod preparare rețetă
- Puneți făina de migdale într-un bol. Amestecați-o bine cu un tel ca să dispară toate cocoloașele.
- Adăugați piureul de mere și esența. Amestecați bine, până rezultă o pastă omogenă.
- Luați câte o bucățică din aluat și modelați-o între palme sub forma unei bile. Aplatizați-o puțin cu degetele, dându-i forma unui fursec rotund.
- Opțional, puteți da fursecurile la final prin fulgi de migdale, pentru o textură mai crocantă și un aspect mai atractiv.
- Pe măsură ce modelați fursecurile, așezați-le în tava cuptorului tapetată cu hârtie de copt.
- Dați tava în cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius, pentru 10-12 minute.