Articole despre 'avocado'

Cum si de ce sa congelezi avocado

Cum și de ce să congelezi avocado

// Adaugă comentariu

Avocado este un fruct foarte hrănitor și versatil. Are însă un dezavantaj: fie este crud, fie prea copt. De ce să congelezi avocado Este greu să nimerești un avocado perfect. Dacă este crud, nu îl poți folosi când ai nevoie […]

Pasta de avocado si mazare

Pastă de avocado cu mazăre

// Adaugă comentariu

√ Articol documentat Pasta de avocado se numește Guacamole în Mexic. Există numeroase versiuni. Nu putem vorbi despre o rețetă „originală”. Însă cele mai populare rețete de guacamole conțin avocado, usturoi, ceapă, roșii, ardei iute și suc de lămâie. Varianta […]

Un avocado pe zi, mai ales la micul-dejun!

// Adaugă comentariu

Un studiu publicat în 2019 în Journal of Nutrition a arătat că o dietă cu un conținut moderat de grăsimi și un avocado pe zi crește concentrația de antioxidanți și reduce oxidarea colesterolului LDL. Cercetarea a fost realizată pe adulți […]

Salată de avocado cu ardei și susan

// Adaugă comentariu

Avocado este folosit foarte des la salate. Are un gust neutru și poate fi asociat cu numeroase legume și fructe. Uneori este pasat fin și utilizat în locul maionezei cu ou sau a altor sosuri. De altfel, salatele care conțin […]

Avocado poate reduce riscul de diabet de tip 2

// Adaugă comentariu

Peștele, algele marine, ouăle, usturoiul și polenul sunt numărate printre cele mai hrănitoare alimente din lume. Inclusiv avocado face parte din această listă. Popularitatea acestuia este justificată nu doar de textura sa cremoasă și gustul deosebit, ci și de conținutul […]

20 de moduri de a folosi AVOCADO în rețete

// Adaugă comentariu

Avocado este un fruct aparte, foarte hrănitor, sățios și versatil. Este bogat în grăsimi bune, vitamine și minerale. Poate fi folosit la prepararea de sosuri, maioneze și paste vegetale, creme pentru prăjituri și deserturi. Poate înlocui uleiul în salate sau […]