Articole despre 'usturoi'

Usturoiul scade grasimile din sange

Usturoiul scade grăsimile din sânge și depunerile de colesterol din artere

// 4

√ Articol documentat științific Usturoiul scade grăsimile din sânge (colesterolul, triglcieridele) și reduce placa de aterom. Cel puțin așa spun studiile clinice realizate până în prezent. Comisia Europeană a Germaniei a aprobat utilizarea sa ca adjuvant pentru persoanele cu un […]

De ce hipertensivii ar trebui să mănânce zilnic usturoi

// Adaugă comentariu

Hipertensiunea arterială poate fi extrem de periculoasă dacă nu este ținută sub control prin medicamente și dietă. Ea poate crește riscul de morbidități cardiovasculare. Unul din trei adulți este hipertensiv. Cel mai îngrijorător este că peste 50% din hipertensivi nu […]

USTUROIUL și LĂMÂIA reduc TUMORILE

// Adaugă comentariu

Alimentația sănătoasă joacă un rol important în prevenirea bolilor cronice, precum cancerul. Mai mult, unii agenți alimentari s-au dovedit utili inclusiv în tratarea bolilor canceroase. Alimentele nu trebuie să înlocuiască medicamentele, însă pot fi folosite ca adjuvant în terapia cancerului. […]

USTUROIUL reduce nivelul GRĂSIMILOR din sânge (studii)

// Adaugă comentariu

Usturoiul se numără printre plantele cu efecte remarcabile asupra sănătății cardiovasculare, îndeosebi în ceea ce privește reducerea factorilor de risc și a parametrilor asociați cu bolile cardiovasculare. O recenzie a cercetătorilor pakistanezi, publicată în anul 2013 în Evidence-Based Complementary and […]

Tinctură de USTUROI utilă în toate afecțiunile CARDIO-VASCULARE

// Adaugă comentariu

Usturoiul este un aliment eficient împotriva bolilor. Acționează puternic în cel puțin două direcții: împotriva bolilor cardiovasculare și a infecțiilor. Proprietățile medicinale impresionante ale usturoiul sunt cunoscute din antichitate și confirmate științific prin studii umane și experimente pe animale. Usturoiul […]