Articole despre 'rosii'

Roșii la borcan cu usturoi, pentru iarnă

// Adaugă comentariu

În acest articol vă prezentăm o metodă inedită de a conserva roșiile pentru la iarnă. Mai exact, tomatele se pun la marinat într-o soluție din apă, usturoi, sare, zahăr și sare de lămâie. Metoda este atractivă deoarece nu vă ia […]

Salata de patlagele verzi

Salată de pătlăgele verzi – rețetă

// Adaugă comentariu

√ Articol documentat Dacă aveți gogonele în grădină, trebuie neapărat să încercați această rețetă! Acum, când sunt verzi, roșiile au o aromă deosebită. Nu ratați sezonul lor. Salata de pătlăgele verzi este un aperitiv savuros pe care îl puteți servi […]

Solutie cu drojdie pentru rosii

Soluție cu drojdie pentru roșii mari și sănătoase

// 1

Vrei să obții o recoltă bogată de tomate? Folosește o soluție cu drojdie pentru creșterea roșiilor! Poți prepara acest fertilizator natural pentru roșii în casă în câțiva pași simpli. Trăim timpuri în care legumele pur și simplu nu mai cresc […]

Leacuri babesti cu rosii

Leacuri băbești cu roșii (pentru uz intern și extern)

// Adaugă comentariu

√ Articol documentat Primele informații despre cultivarea și utilizarea tomatelor datează de pe vremea aztecilor. Locuitorii din Peru au folosit roșiile inițial în scop terapeutic și apoi în scop alimentar. Noi astăzi le consumăm cel mai des în salate, în […]

Ce conțin ROȘIILE de sunt atât de sănătoase

// Adaugă comentariu

Roșiile sunt fructe suculente, consumate în general ca legume. Ce conțin roșiile de sunt atât de mult apreciate, chiar mai mult decât alte fructe populare, precum merele? Tomatele sunt o sursă foarte bună de antioxidanți, vitamine, minerale și fibre.  Datorită […]

Mâncați zilnic ROȘII – tămăduiesc multe boli

// Adaugă comentariu

Înainte de secolul al XVII-lea, roșiile erau considerate toxice, fiind folosite doar în scop ornamental și medicinal. Italienii le numeau „merele de aur” („pomo d’oro”), iar francezii „merele iubirii” („pomme d’amor”). Primele utilizări ale tomatelor ca aliment apar după anul […]