Fasolea verde este o alegere ideală pentru aceia dintre voi care vreți să slăbiți sau să țineți sub control greutatea corporală. La fel de benefică este pentru persoanele care au hiperglicemie sau diabet. Am găsit rețeta de mai jos pe […]

Fasolea verde este o alegere ideală pentru aceia dintre voi care vreți să slăbiți sau să țineți sub control greutatea corporală. La fel de benefică este pentru persoanele care au hiperglicemie sau diabet. Am găsit rețeta de mai jos pe […]
Fasolea verde păstăi în stil grecesc este o mâncare pe care dacă o veți gusta o dată, vă veți îndrăgosti definitiv. În ciuda simplității sale și a ingredientelor banale, rezultatul este impresionant. Fasolakia Lathera Grecii numesc această rețetă „Fasolakia Lathera”. […]
Toată perioada dintre Paști și Înălțare, la fel și în Postul Sfinților Apostoli Petru și Pavel se mănâncă foarte mult pește. Inclusiv în zilele de miercuri și vineri este dezlegare la pește, pentru osteneala Postului Mare. Chiar și cei care […]
Ciorba de fasole verde, îngroșată, este o mâncare foarte bună de post. Este hrănitoare, sățioasă și reconfortantă. Se poate servi la prânz sau la cină. La prepararea ei puteți folosi păstăi de fasole verde sau galbenă, mai înguste sau mai […]
O mâncare de post foarte bună, din toate punctele de vedere – gust, conținut nutrițional, beneficii și ușurința preparării – este fasolea verde cu sos. Chiar dacă este de post, sosul nu se face din făină. Din această privință, versiunea […]
√ Articol documentat Fasolea verde este ușor de stors și consumată sub formă de suc. Are o aromă ușor dulceagă. La prepararea sucului se pot folosi doar teci de fasole sau și alte ingrediente. Fasolea verde este bogată în vitamina […]
√ Articol documentat Vă place fasolea verde? Vă oferim o rețetă atractivă cu teci de fasole, ou și smântână, recomandată de dr. Marc Bosquet în una din cărțile sale de rețete pentru sănătate. Fasolea verde poate fi deosebit de gustoasă […]
Dr. Michael T. Murray este unul din cei mai renumiți experți în nutriție și medicină naturistă din lume. A publicat peste 30 de cărți de alimentație și plante medicinale de interes actual. Este de asemenea director de dezvoltare de produse […]
Prepararea legumelor la aburi este cea mai sănătoasă metodă de gătit. Întrucât acestea nu sunt scufundate în apă, își rețin toate substanțele nutritive și proprietățile intacte. Aburii fac legumele extrem de moi și gustoase. În plus, își păstrează și culoarea […]
Alimentele vegetale au o valoare nutrițională și medicinală extraordinară, mai ales dacă le folosim atunci când sunt în sezon. Vă propunem o rețetă simplă și ușoară de vară, care vă permite să folosiți fasolea verde într-un mod gustos și sănătos. […]
Studiile au arătat că un consum regulat de alimente vegetale precum fasolea verde scade riscul de obezitate, diabet și boli de inimă. Ajută la reducerea greutății corporale și crește nivelul de energie. Păstăile, sau fasolea verde sunt una din puținele […]
Întrucât nu toți avem un congelator mare acasă pentru a face provizii de legume pentru iarnă, o alternativă eficientă este conservarea la borcan. Fasolea păstăi, fasolea verde sau tecile cum se mai numesc, stau foarte bine în saramură, la loc […]