Articole despre 'fasole'

Fasole galbena pastai cu ceapa si usturoi

Fasole galbenă păstăi cu ceapă și usturoi

//Adaugă comentariu

Potrivit Asociației Americane a Inimii (AHA), fasolea verde este una din cele mai sănătoase garnituri. Și la cât de repede se gătește, avem toate motivele să o includem mai des în dietă. Spre deosebire de alte mâncăruri, fasolea verde nu […]

Fasole batuta cu usturoi - reteta fara ulei

Fasole bătută cu usturoi – rețetă fără ulei

//Adaugă comentariu

Fiindcă tot suntem în perioada postului Adormirii Maicii Domnului, am selectat încă o rețetă fără ulei, pe care vreau să v-o prezint. Este vorba despre o fasole bătută cu usturoi, fără ulei. Autorul rețetei folosește fasolea neagră, care este foarte […]

Bors de post cu cartofi si fasole galbena pastai

Borș de cartofi și fasole galbenă (păstăi)

//Adaugă comentariu

Dacă vă plac ciorbele acre, încercați această rețetă de borș cu cartofi și fasole păstăi. Este savuroasă, nutritivă și sățioasă, potrivită pentru perioadele de post de peste an. Această ciorbă poate fi făcută cu păstăi de fasole verde dacă nu […]

Chiftele de post cu sfecla si fasole

Chiftele de post din fasole și sfeclă roșie

//Adaugă comentariu

Aceste chiftele din fasole și sfeclă sunt foarte ușor de făcut, mai ales dacă aveți fasole fiartă în casă sau fasole la conservă. Puteți folosi orice tip de fasole vă place. Eu nu am folosit deloc ulei. Le puteți coace […]

Fasolea mananca zaharul din sange

Fasolea „mănâncă” zahărul din sânge

//Adaugă comentariu

Fasolea este unul din alimentele care pot ajuta la prevenirea diabetului și a complicațiilor acestora, precum sindromul metabolic. Fasolea conține diverși nutrienți benefici sănătății, între care saponinele. Aceste substanțe ajută la scăderea colesterolului și a glucozei din sânge. Sunt înzestrate […]