Nu mai dați bani pe pachetele de crackers din comerț, care sunt nu doar scumpi, ci și bogați în calorii! Știați că din câteva semințe și apă puteți obține o tavă de biscuiți crocanți absolut delicioși? Fără făină, fără ulei, […]

Nu mai dați bani pe pachetele de crackers din comerț, care sunt nu doar scumpi, ci și bogați în calorii! Știați că din câteva semințe și apă puteți obține o tavă de biscuiți crocanți absolut delicioși? Fără făină, fără ulei, […]
Copiii sunt mari consumatori de biscuiți. Le place să îi consume cu lapte, cu unt, gem sau cremă de ciocolată. Dacă aveți un pachet de biscuiți în casă, îi puteți transforma într-o gustare excelentă, atât pentru cei mici, cât și […]
Biscuiții crocanți sunt foarte ușor de făcut în casă. Aluatul se prepară doar din făină, apă, puțin ulei și eventual semințe. Pentru această rețetă eu am adăugat și quinoa, pentru a obține niște biscuiți mai sățioși și bogați în proteine. […]
Acești biscuiți de casă se prepară în doar câteva minute și sunt o adevărată tratație pentru cei care iubesc ronțăielile. Sunt potriviți pentru întreaga familie, de la mare la mic. Copiilor le vor plăcea mult, datorită texturii și aromei lor […]
Acești biscuiți pot fi caracterizați prin câteva cuvinte: simpli, rapizi, crocanți, gustoși. Se fac doar din 3 ingrediente. Nu veți găsi pe listă zahăr rafinat, făină, ulei, ouă, lactate sau alte ingrediente tradiționale. Biscuiții se prepară la rece, fără cuptor. […]
Acești biscuiți sunt făcuți după o rețetă italiană. Se numesc „biscotti” sau „cantucci”. Rețeta originală este cu migdale, însă în rețeta de mai jos se folosesc alune de pădure. Biscotti sunt un desert clasic italian, popular mai ales în Toscana. […]
Dacă vă plac biscuiții, fursecurile, grisinile și ronțăielile în general, vă îndemn să încercați să faceți aceste produse în casă. Cele din comerț sunt pline de E-uri și conțin foarte mult zahăr, îndulcitori nocivi și grăsimi procesate. Biscuiții crocanți cu […]
Dacă vă plac biscuiții crocanți sau batoanele din semințe, cu siguranță vă va plăcea și această rețetă. Aveți nevoie doar de 2 ingrediente pentru a o prepara. Dacă vreți să le puneți și o glazură de ciocolată, vor fi 3 […]
Acești biscuiți de post se prepară în câteva minute, din ingrediente puține. Rețeta seamănă cu cea de biscuiți șprițați, însă eu am modificat puțin ingredientele. Am vrut să fac o variantă fără zahăr rafinat și am folosit o combinație de […]
Acești biscuiți de post nu conțin zahăr, făină sau ulei, praf de copt sau alți agenți de creștere. Cu toate acestea, sunt suficienți dulci și aromați, încât să le placă și celor mici. Nici nu vor ști ce ați pus […]
Acești crackers de susan se prepară în câteva minute. În ciuda ingredientelor minime și a simplității rețetei, sunt foarte reușiți. Au o textură crocantă și un gust bogat. Sunt o sursă bună de fibre și minerale, în special calciu. Conțin […]
Dacă vă plac biscuiții și cumpărați deseori din comerț, vă propun să încercați o rețetă simplă. Biscuiții „populari” sau „obișnuiți” se fac foarte ușor în casă. Otilia Dumitrescu a postat recent o astfel de rețetă. Am încercat-o și eu, dar […]
Îmi place cum au ieșit acești biscuiți cu ovăz, deoarece au o textură crocantă, nu gumoasă. Adaosul de făină de năut face diferența la acest capitol. Vă recomand să îi încercați. Se prepară foarte simplu și rapid. La finalul articolului […]
Acești crackersi (biscuiți uscați) sunt mai buni decât opțiunile din magazine. Aceia au grăsimi nesănătoase (gen ulei de palmier), multă sare și alți aditivi. Biscuiții pot fi făcuți foarte ușor acasă, din câteva ingrediente simple. În rețeta de mai jos […]
Această rețetă de biscuiți sărați din ovăz a fost publicată în cartea Nicoletei Lupu „Pe Tărâmul lui Fără”. Biscuiții au o textură crocantă, nu gumoasă – cum se întâmplă de obicei cu fulgii de ovăz. Pot fi pregătiți atât în […]