Articole despre 'biscuiti'

Biscuiti sarati din ovaz - cu textura crocanta

Biscuiți sărați din ovăz – textură crocantă

// Adaugă comentariu

Această rețetă de biscuiți sărați din ovăz a fost publicată în cartea Nicoletei Lupu „Pe Tărâmul lui Fără”. Biscuiții au o textură crocantă, nu gumoasă – cum se întâmplă de obicei cu fulgii de ovăz. Pot fi pregătiți atât în […]

Biscuiti din ovaz si seminte de dovleac - fara gluten

Biscuiți din ovăz și semințe de dovleac (fără gluten)

// Adaugă comentariu

Acești biscuiți din ovăz și semințe de dovleac sunt gustarea ideală pentru adulți și copii deopotrivă. Sunt bogați în fibre, proteine, vitamine și minerale. Înlocuiesc ronțăielile nesănătoase din comerț și țin de foame mai mult timp. Spre deosebire de biscuiții […]

Crackers fara gluten - cu nuci si rozmarin

Crackers fără gluten – cu nuci și rozmarin

// Adaugă comentariu

Persoanele care au intoleranță la gluten pot găsi pe site-ul nostru numeroase rețete potrivite pentru dieta lor, culese din diferite surse. De multe ori, rețetele fără gluten sunt potrivite și pentru alimentația celor care au diabet, boli autoimune sau boli […]

Biscuiti uscati cu seminte fara drojdie (de post)

Biscuiți uscați cu semințe, fără drojdie (de post)

// Adaugă comentariu

Dacă vă plac biscuiții sau gustările crocante, încercați rețeta de mai jos. Este foarte simplă. Nu aveți nevoie decât de făină, semințe, apă și ulei. Acești biscuiți se fac fără drojdie sau alți agenți de creștere (praf de copt, bicarbonat). […]