Articole despre 'biscuiti'

Biscotti reteta fara zahar

Biscotti – biscuiți italieni de post, fără zahăr

//Adaugă comentariu

Acești biscuiți sunt făcuți după o rețetă italiană. Se numesc „biscotti” sau „cantucci”. Rețeta originală este cu migdale, însă în rețeta de mai jos se folosesc alune de pădure. Biscotti sunt un desert clasic italian, popular mai ales în Toscana. […]

Biscuiti sarati din ovaz - cu textura crocanta

Biscuiți sărați din ovăz – textură crocantă

//Adaugă comentariu

Această rețetă de biscuiți sărați din ovăz a fost publicată în cartea Nicoletei Lupu „Pe Tărâmul lui Fără”. Biscuiții au o textură crocantă, nu gumoasă – cum se întâmplă de obicei cu fulgii de ovăz. Pot fi pregătiți atât în […]

Biscuiti din ovaz si seminte de dovleac - fara gluten

Biscuiți din ovăz și semințe de dovleac (fără gluten)

//Adaugă comentariu

Acești biscuiți din ovăz și semințe de dovleac sunt gustarea ideală pentru adulți și copii deopotrivă. Sunt bogați în fibre, proteine, vitamine și minerale. Înlocuiesc ronțăielile nesănătoase din comerț și țin de foame mai mult timp. Spre deosebire de biscuiții […]