Diavit – cel mai bun remediu naturist pentru diabet, inventat de dr. Roman Morar

Diavit este un supliment alimentar, realizat din extracte de afin. A fost inventat în anul 2001 de profesorul universitar doctor Roman Morar din Cluj, special pentru tratarea diabetului.

Produsul nu este un medicament sintetic, ci un remediu natural, care a reușit să ajute numeroși bolnavi.

Tratament eficient diabet dr Morar

Tratament eficient diabet – dr. Morar

De la un produs pentru diaree la un produs eficient pentru diabet

Dr. Morar are în spate o experiență de cercetare în diabet de aproape 40 de ani. Pe vremea aceea – anii ’80, un alt produs al savantului se bucura de succes, și anume produsul „Eridiarom”.

De aici a pornit de fapt studiul intens pe diabet și reușita identificării unui supliment natural care ar putea fi util în această boală severă.

Eridiarom este un produs conceput dintr-un concentra natural de afin, realizat inițial pentru tratarea animalelor.

Dr. Morar a observat că dă rezultate bune și la oameni. Reacțiile pacienților săi au fost uimitoare. Cei care aveau diabet și luau Eridiarom au mărturisit că au constatat nu numai ameliorarea diareii, ci și a diabetului.

„Eu am avut diaree și mi-a trecut, mă simt foarte bine. Dar având și diabet, observ că după tratament mi-a scăzut glicemia și văd mult mai bine”.

Întrebarea firească ce a apărut ulterior din partea pacienților cu diabet a fost: „Ce să fac să beneficiez în continuare de aceste rezultate în boala diabetică?”

Afinul ajută pancreasul să se refacă până la vindecare

Studiile clinice au arătat că Eridiarom ajută atât în diaree, colite, enterocolite, toxiinfecții alimentare, cât și la întărirea vaselor de sânge, combaterea bolilor oftalmologice și diabetului.

Ameliorarea simptomelor de diabet și a vederii nu au fost efecte secundare în cazul pacienților domnului Morar. Afinul este un remediu care integrează toate aceste beneficii în mod natural.

Citește și – „Mă crucesc să văd că în diabet se scot fructele din alimentație” – dr. Roman Morar

Neavând cunoștințe despre diabet, dr. Morar a început să studieze această boală pentru a putea răspunde întrebărilor bolnavilor care veneau la ei. Până la urmă, invenția îi aparținea și trebuia să cerceteze aceste rezultate bune pe diabet.

Prima problemă de care s-a lovit a fost că diabetul este văzut ca o boală care nu poate fi vindecată. Nu a crezut acest lucru, având dovada clară că pacienții săi cu diabet se simțeau mai bine după ce consumau acel extract de afin.

Astfel a pus bazele unui experiment pe animale în anul 2001, care a durat un an. Cu ajutorul unui antibiotic, șobolanilor de laborator le-a fost indusă boala diabetică.

Dr. Morar a tratat animalele cu extract de afin și le-a monitorizat funcția pancreasului. A observat că după 60 de zile, celulele pancreatice au intrat într-o fază de regenerare. După 3 luni de tratament, pancreasul arăta complet sănătos!

În baza acestor rezultate extraordinare, dr. Morar a brevetat imediat produsul „DIAVIT”, care a apărut în același an.

Citește și – Afinele ajută în cele mai complexe probleme de sănătate (rețete terapeutice)

Confirmare internațională

A fost clasificat ca un „produs medicamentos vegetal” care poate fi folosit atât pentru prevenirea, cât și pentru tratarea diabetului.

Aceste rezultate au fost confirmate 3 ani mai târziu de oameni de știință de la Universitatea Harvard, în urma unui studiu pe culturi de celule beta.

Astfel, s-a reușit o recunoaștere pe plan mondial a faptului că diabetul poate fi tratat. Pancreasul se poate reface. Și nu prin medicamente chimice, ci prin produse naturale, banale, precum este afinul.

Diavit – preț, mod de administrare

Diavit se comercializează sub formă de comprimate. Conține concentrat natural de afin și cătină. Ajută la scăderea nivelului de zahăr din sânge, protejează pancreasul, combate bolile cardiovasculare și mărește acuitatea vizuală.

Se poate administra chiar și copiilor sugari. Aceștia pot primi 1-2 comprimate pe zi, în ceai.

Adulții pot lua câte 3-6 comprimate pe zi, înainte de masă.

Acest tratament nu trebuie să înlocuiască tratamentul prescris de medic, ci se va administrat concomitent. Efectele nu apar imediat, ci în timp.

După câteva zile de la administrarea produsului Diavit este combătută constipația. După 20 de zile vederea cunoaște o ameliorare. După circa 2 luni scade și glicemia – ceea ce arată că pancreasul se vindecă.

Diavit costă circa 25 de lei. Prețul moderat este un întotdeauna un indiciu că un produs este autentic și că merită cumpărat.

Citește și – Afinele cresc durata vieții cu 22 de ani (studii)

Surse articol:

1. Justițiarul, Prof. dr. ROMAN MORAR: „Diabetul nu e, practic, o boală!” https://www.justitiarul.ro/prof-dr-roman-morar-diabetul-nu-e-practic-o-boala/
2. Napofarm.ro, Diavit: https://www.napofarm.ro/diavit-60-comprimate.html?gclid=Cj0KCQjw9b_4BRCMARIsADMUIyo_xdD8go0jZySj3bvv9HweCfJnqJgntCp1eOsk8mN39v2IWx0FBBAaAk0JEALw_wcB

 

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


2 comentarii

  1. Produs complet ineficient. Incercat, zero efect, glicemie la fel de crescuta, desi tin serios regimul.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.