Fursecuri keto din 2 ingrediente – fără făină, zahăr, lactate sau ulei

Dacă aveți nevoie de un desert sau de o gustare rapidă pentru musafiri, încercați aceste fursecuri keto.  Se fac doar din 2 ingrediente. Simplu, rapid, ingenios!

Pe lângă faptul că au ingrediente puține, aceste fursecuri nu conțin făină, nici ulei sau lactate.

Fursecuri

Imagine cu titlu sugestiv: fursecuri

Se prepară doar din ou și fulgi de cocos. Pot fi incluse în dieta keto, regimul diabeticilor și alimentația celor care au intoleranță la gluten.

Sunt de asemenea potrivite pentru cura de slăbire deoarece nu conțin zahăr. Au puțini carbohidrați.

Fursecuri keto din 2 ingrediente – rețetă

Ingrediente

  • 120 g de fulgi de cocos
  • 2 ouă

Mod de preparare

Puneți fulgii de cocos într-un bol încăpător. Adăugați ouăle treptat, câte unul pe rând. Amesteca bine, cu o lingură de lemn.

Veți obține o compoziție legată, dar moale. Nu poate fi modelată cu palmele. Ideal ar fi să folosiți un cerc pentru a forma fursecurile.

Tapetați tava cu hârtie de copt și ungeți-o cu puțin ulei. Puneți cercul în tavă și adăugați 1-2 linguri de compoziție. Apăsați cu dosul lingurii și nivelați. Scoateți cercul și formați alt fursec.

Continuați astfel până terminați aluatul și formați toate fursecurile. Dați tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius. Fursecurile sunt gata într-un sfert de oră. Capătă o culoare rumenă frumoasă.

Sunt crocante la exterior și fragede la interior. Au o textură densă și sunt foarte sățioase. Mestecați-le bine înainte de a le înghiți.

Note și sugestii

Fulgii de cocos pot fi înlocuiți cu pulbere din migdale măcinate (sau făină de migdale), alune sau nuci măcinate. Se pot folosi chiar și fulgi de ovăz în locul acestora.

Aveți posibilitatea să faceți aceste fursecuri keto de post. Înlocuiți ouăle cu banane pasate sau sos de mere, circa 180 de grame.

Dacă nuca de cocos nu este îndulcită și vreți ca fursecurile să fie mai dulci, puteți adăuga puțină stevia sau banană pasată.

Rețete similare

Pe site-ul nostru puteți găsi și alte rețete keto:

Fursecuri de post, din 2 ingrediente (fără zahăr, făină sau ulei)
Fursecuri keto sub 1 g de carbohidrați neți
Fursecuri keto fără zahăr și făină – doar 3 ingrediente!
Fursecuri cu iaurt și afine – fără zahăr și făină (keto)
1 măr, 1 ou și 1 cană de brânză – fursecuri fără zahăr pentru slăbit

Sursă articol: Une Jeur Une Recette, Prăjituri pentru micul-dejun: 2 ingrediente: https://www.youtube.com/watch?v=CpT81VzF0Kc&ab_channel=UnjourUnerecette

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.