Fursecuri din albușuri și fulgi de cocos – fără zahăr și făină

Aceste fursecuri din albușuri și fulgi de cocos sunt fără zahăr și fără făină.

A fost creată special pentru cei care urmează dieta ketogenică.

Fursecuri keto fara zahar si faina - din albusuri si nuca de cocos

Imagine cu titlu sugestiv: Ted Eytan

O rețetă pe cât de simplă pe atât de reușită.

Fursecurile au puțini carbohidrați și multe grăsimi.

Pot fi incorporați și în dieta persoanelor care au intoleranță la gluten sau boala celiacă.

Cei care iubesc gustul de cocos vor îndrăgi aceste fursecuri. Au o textură cuceritoare.

Rețeta este preluată de pe canalul „Ketoserts”, unde puteți găsi numeroase deserturi keto.

Dați-i o șansă. Mai ales dacă aveți câteva albușuri rămase de la altă rețetă. Este foarte ușor de făcut.

Mulți au încercat-o și au postat comentarii lăudăroase la adresa ei.

„Le-am făcut chiar acum. Au un gust atât de bun! Am adăugat 1 linguriță de vanilie și chipsuri de ciocolată. Am obținut 16 fursecuri și a durat 22-23 de minute să se rumenească” – Urmi Rupa Pal.

„Au fost atât de ușor de făcut, rapide și delicioase. Am adăugat câteva chipsuri de ciocolată neagră keto și le-am lăsat cu 2-3 minute mai puțin ca să fie mai moi. Un desert atât de drăguț pentru cafea!” – Carrie Kassick.

„Sunt fantastice! O rețetă atât de ușoară… cine ar fi crezut că poți obține un răsfăț atât de minunat!” – Radzradr.

„Le-am făcut și sunt de departe unele din cele mai bune fursecuri keto până acum! Le-am stropit cu ciocolată (fără zahăr) topită pe deasupra și colega mea a zis: „Wow, sunt uimitoare!” Foarte simplu dar atât de delicios!” – Paige M.

Fursecuri din albușuri și fulgi de cocos – rețetă

Nr. de porții: 10 fursecuri

Ingrediente

  • 3 albușuri
  • 100 g de eritritol
  • 200 g de fulgi de nucă de cocos

Mod de preparare

După ce ați separat albușurile de gălbenușuri, puneți-le într-un bol încăpător. Acestea trebuie să fie la temperatura camerei.

Adăugați eritritolul și amestecați cu un tel până când obțineți o spumă lejeră.

Incorporați fulgii de nucă de cocos.

Umeziți palmele și modelați compoziția în biluțe cât nucile.

Așezați-le în tava cuptorului tapetată cu hârtie de copt.

Aplatizați-le cu degetele și dați-le o formă cât mai plăcută.

Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 166 de grade Celsius.

Fursecurile trebuie să stea doar 12-15 minute.

Sunt gata când s-au rumenit uniform.

Se servesc după răcirea completă.

Contrar așteptărilor, aceste fursecuri nu sunt sfărâmicioase. Sunt bine legate datorită albușurilor.

Informații nutriționale

Un fursec făcut după această rețetă are:

  • 130 de calorii
  • 1,2 g de carbohidrați neți
  • 2,6 g de fibre
  • 11,9 g de grăsimi
  • 2,2 g de proteine

Rețete similare

Fursecuri keto cu brânză dulce, fără zahăr (sub 1 g de carbohidrați)

Fursecuri fără făină și zahăr (keto)

Biscuiți „nevinovați”, dintr-un ou și câteva nuci – fără zahăr și făină

Rețetă preluată din: Ketoserts, 3-Ingredient keto coconut cookies: https://www.youtube.com/watch?v=PbZu3k3i5qI&ab_channel=ketoserts

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.