Articole despre 'spanac'

Salata de spanac, castravete si portocala

Salată de spanac cu castravete și portocală

// Adaugă comentariu

√ Articol documentat științific Această salată de spanac cu castravete și portocală este deosebit de savuroasă. Culorile ei vibrante te invită să îți imaginezi cât de răcoritoare, hidratantă și vitaminizantă este această rețetă! Pe lângă gustul ei plăcut, este deosebit […]

Spanacul are valoare medicinala

Spanacul are o valoare medicinală deosebită

// Adaugă comentariu

√ Articol documentat Pe lângă faptul că este un aliment foarte hrănitor și gustos, spanacul are și o valoare medicinală remarcabilă. Într-una din cărțile sale, academicianul Ovidiu Bojor menționează câteva din proprietățile sale nutritive și terapeutice. Spanacul – proprietăți Spanacul […]

PATEU de post cu SPANAC

// Adaugă comentariu

Autorii de rețete raw-vegane ne oferă foarte multe idei de pateuri de post pe care le putem obține în casă folosind ca bază semințele și fructele oleaginoase, precum nuci, caju, alune, migdale, fistic, semințe de floarea-soarelui sau semințe de dovleac. […]

SALATĂ cu SPANAC și legume (rețetă + beneficii)

// Adaugă comentariu

Spanacul are un profil nutrițional impresionant. Conține cantități mari de vitamina K, vitamina A, mangan, magneziu, acid folic, fier, cupru, vitamina B2, vitamina B6 și vitamina E. Studiile continuă să descopere noi și noi calități ale verdețurilor care ne îmbogățesc […]

SPANACUL este un medicament natural – prof. Ovidiu Bojor

// Adaugă comentariu

Studiile recente continuă să confirme valoarea nutrițională și medicinală extraordinară a spanacului, pe care străbunii noștri o cunoșteau prin experiență. Cercetătorii de la Nutrition & Health Science Department – Universitatea din Nebraska-Lincoln citează rezultatele unui număr mare de studii care au […]

Cura de primăvară cu SPANAC pentru întărirea IMUNITĂȚII

// Adaugă comentariu

Alimentele cu frunze verzi, precum spanacul, au un conținut nutrițional divers, bogat în vitamine, minerale și antioxidanți. Spanacul conține multe săruri minerale (fier, magneziu, zinc, calciu, fosfor, potasiu), vitamine din complexul B, vitaminele A, C, E, K și PP, antioxidanți […]