Sucul de Iarba de Grâu – Băutura Miraculoasă a Andreei Marin

Cel mai bun medicament din lume, ușor de administrat și de asimilat, sub formă de băutură. Sucul de iarba de grâu este o băutură miraculoasă pentru detoxifiere, slăbire, întinerire, alimentarea cu vitamine și minerale și creșterea duratei de viață. Sucul de iarba de grâu este licoarea-minune care a ajutat-o pe Andreea Marin să-și recapete silueta, energia fizică, forța mentală și vibrația emoțională.

Elixirul de Slăbire al Andreei Marin
Andreea Marin Recomandă Sucul de Iarba de Grâu

Andreea Marin Recomandă Sucul de Iarba de Grâu

Andreea Marin Recomandă Sucul de Iarba de Grâu

Andreea Marin Recomandă Sucul de Iarba de Grâu

Sucul care curăță sângele, previne cancerul și tratează toate bolile

Sucul de iarba de grâu este atât de miraculoas în primul rând deoarece conține clorofilă. Această substanță este vitală pentru organismul uman deoarece oxigenul conținut alimentează sângele. Și așa cum spune medicina, într-un mediu bine oxigenat și curat, nici o formă de cancer nu se poate dezvolta. Sucul de iarba de grâu este așadar o licoare extrem de sănătoasă, pe care dacă o vom bea zilnic, vom fi feriți de tot felul de boli.

– Tulburări nervoase
– Dezechilibre hormonale
– Oxigenarea sângelui și creierului
– Îmbunătățirea vederii
– Reglarea circulației sângelui, a glicemiei, colesterolului și tensiunii arteriale
– Stimulare metabolică
– Vitaminizare, remineralizare, regenerarea corpului
– Tratarea constipației
– Detoxifiere (inclusiv de metale grele)
– Curățarea ficatului
– Creșterea imunității
– Prevenirea diabetului, cancerului
– Pierderea în greutate
– Efecte vizibile anti-îmbătrânire
– Infecții vaginale
– Sănătatea pielii și părului

Iarba de grâu este foarte ușor de cultivat, crescut și consumată acasă pentru calitățile sale terapeutice extraordinare. Conține toate vitaminele, mineralele, enzimele și aminoacizii de care corpul nostru are nevoie pentru o singură zi.

> Cum se cultivă iarba de grâu acasă

Semințele de grâu se găsesc pe piață astăzi foarte ușor. Acestea se lasă mai întâi la germinat (înmuiat în apă), și apoi așează pur și simplu pe solul organic, și se udă de 2 ori pe zi. Se vor dezvolta extrem de repede, și vor crește mari în numai 7 zile. Se pot găsi la magazine și semințe de grâu gata germinate, adică germeni de grâu.

Ai nevoie de:

– 1 tăviță lungă, de 4 cm înălțime
– 1 strat de sol/pământ organic, de 2 cm
–  semințe de grâu

Înainte de plantare, semințele de grâu trebuie germinate. Acestea se pun într-un castron cu apă rece, de 3 ori mai multă apă decât cantitatea semințelor. Se acoperă vasul cu o folie de plastic și se lasă la macerat 10 ore, sau peste noapte. Dimineața se scurge apa din castron și se pune altă cantitate de apă rece, aceeași cantitate. Semințele de grâu se lasă la înmuiat încă 10 ore. Se repetă procesul încă o dată, până un total de 3 macerări de câte 10 ore. Abia atunci semințele vor prinde rădăcini și vor fi gata de cultivare.

Germenii de grâu astfel obținuți se așează pe stratul de pământ, nu se adâncesc în pământ. Se udă bine la început solul, apoi de 2 ori pe zi, cu o stropitoare. Tăvița se ține la loc întunecos, sau se acoperă cu ceva.

După 5 zile de la cultivare, iarba de grâu va avea în jur de 5-10 cm. Din acest moment, tava se descoperă și se ține la lumină. După încă 2 zile, ar trebui să fie gata de tăiere și preparare. Experții spun că iarba de grâu se recoltează când apare un al doilea fir de 2 cm. Este momentul când planta conține maximul de nutrienți.

> Cum se prepară sucul de iarba de grâu

Se taie firicelele de iarbă cu un foarfec, se rup puțin, și se pun într-un storcător de fructe de viteză mică, sau se dau prin mașina de tocat carne. E nevoie de 2-3 mâini de iarbă de grâu pentru a obține un păhărel mic.Vom obține un păhărel mic de suc de iarbă de grâu, care din punct de vedere nutrițional, este echivalentul a 5 litri de suc vegetal. Este așadar un elixir extrem de puternic. De aceea nu este nevoie și nici indicat să bem mai mult de un păhărel pe zi, deoarece are proprietăți detoxifiante foarte mari.

Tot ce ai nevoie într-o zi!

Această doză plină de vitamine și substanțe nutritive este cea mai bună băutură pe care o putem consuma pentru tot restul vieții, deoarece conține întreg necesarul de nutrienți cerut de corpul nostru în 24 de ore. Cu acest mic păhărel de suc vom fi plini de energie, vom avea un sânge curat, o piele uimitoare.

Se bea câte un păhărel pe zi, proaspăt extras, pe stomacul gol, sau cu 30 de minute înainte de masă.

__________________________________________________________________

Citește despre cum să cultivi iarba de grâu pas cu pas.

Citește mai multe despre beneficiile uimitoare ale sucului de iarbă de grâu.

Citește despre vindecarea cancerului limfatic cu suc de iarbă de grâu.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


7 comentarii

  1. Dar, parcă bea suc de ovăz nu de grâu, care este adevărul?

  2. Andreea Marin a popularizat rețeta pentru sucul de iarba de grâu, nu de ovăz.

  3. adevarat,dar mie nu imi place mirosul puternic de grau,si il combin cu mar si morcov.

  4. Sau cel putin la fel de bun este sucul de orz verde.

  5. Buna,

    eu nu am reusit sa obtin acel suc. mi-am cumparat si storcatorul acela melcat si in afara de faptul ca am inverzit tot in jurul meu nu am reusut sa fac niciun strop de suc. are cineva o alta metoda de a stoarce iarba?
    multumesc

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.