Cancerul Limfatic – Speranţe de Vindecare cu Iarba de Grâu

În organismul uman are loc în permanenţă o reînnoire a celulelor care ne menţine sănătoşi. Celulele corpului nostru au o durată de viaţă scurtă, ele fiind mereu înlocuite de altele noi. Când acest proces nu mai funcţionează corect, celulele care ar trebuie să moară cresc şi se înmulţesc, determinând apariţia diferitelor forme de cancer.

suc din iarba de grau cancer limfatic

Cancerul limfatic – Cauze şi simptome

Cancerul limfatic îi afectează în special pe bărbaţi, cu vârste curpinse între 15-35 de ani sau pe cei care au trecut de 55 de ani. Cancerul limfatic se poate moşteni din familie, dar poate să apară şi pe un fond imunodepresiv.

Cele mai populare simptome ale cancerului limfatic sunt:

– Febra persistentă inexplicabilă
– Transpiraţii în timpul nopţii
– Mâncărime la nivelul pielii întregului corp
– Inflamarea ganglionilor de la nivelul gâtului, axilei sau zonei inghinale
– Respiraţie grea (uneori însoţită de tuse)

Iarba de grâu în tratarea cancerului limfatic

Plantele şi legumele verzi sunt o sursă imunostimulatoare incomparabilă, cu o forţă regeneratoare excepţională. Iarba de grâu s-a dovedit a fi un leac miraculos pentru tratarea cancerului limfatic, datorită forţei energetice şi regeneratoare pe care o deţine această plantă minunată.

Sucul obţinut din iarba de grâu are efecte senzaţionale asupra nodulilor limfatici, ducând în timp la scăderea lor în mărime. Pacienţii care s-au tratat de cancer limfatic cu suc de iarbă de grâu au ţinut post şi au consumat numai alimente crude, reuşind o purificare extraordinară a organismului şi o reîncărcare cu vitamine. La început, bolnavul de cancer simte detoxifierea corpului prin stările de graţă şi diaree.

Cum se urmează tratamentul cu iarbă de grâu pentru cancer limfatic?

fresh wheatgrass with wheatgrass juiceSe iau câte 57 de grame de suc de grâu, de 4 ori pe zi. Între doze se consumă apă plată, distilată sau de izvor. Tratamentul durează o lună şi are efecte senzaţionale de curăţire a sistemului limfatic. Sucul din iarbă de grâu ameliorează durerile, şi se poate lua o doză ori de câte ori apare senzaţia de durere. Mai mult, acest leac îmbunătăţeşte respiraţia îngreunată de şedinţele de chimioterapie şi limpezeşte mintea.

Hrana vie în tratarea cancerului

Alimentaţia trebuie schimbată după această experienţă. Se va insista pe consumul de germeni de hrişcă şi floarea soarelui şi se vor bea multe sucuri verzi, în special de spanac.

Vindecarea prin consumul de alimente crude, nepreparate şi leacuri naturiste este un subiect controversat, dar care ascunde foarte mult adevăr.

Există foarte multe persoane care dau mărturie despre puterea de vindecare a plantelor şi legumelor, atunci când şedinţele de chimiterapie doar îţi ameliorează durerile şi îţi prelungesc viaţa cu câteva luni sau ani, dar care îţi mănâncă şi ultima fărâmă de energie şi vitamină din sistemul imunitar.

Vezi si o alternativa chimioterapie

Aceste informaţii au scop informativ, ele nu înlocuiesc recomandarea medicului sau a personalului medical autorizat. Nu folosiţi aceste informaţii pentru auto-diagnostic sau auto-tratament.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.