Pulberea de Iarbă de Grâu – Miracolul Vieții: Beneficii, Administrare

Iarba de grâu verde este numită pe bună dreptate “multivitamina naturii“, sau “iarba miraculoasă“. Este cea mai complexă și totodată puternică substanță nutritivă din lumea vegetală, care depășește ca valoare terapeutică orice alt produs. Iarba de grâu și utilizarea ei dăinuie din timpuri străvechi, însă astăzi ea și-a recăpătat poziția de frunte în topul alimentelor miraculoase.

Pulbere de Iarbă de Grâu – Beneficii Extraordinare  (sxc.hu)

Pulbere de Iarbă de Grâu – Beneficii Extraordinare (sxc.hu)

Iarba de grâu verde – Proprietăți

Credința în puterea tămăduitoare a ierburilor ne-a fost transmisă de generațiile trecute, și întărită de studiile moderne. Iarba de grâu este o hrană vie, completă, o uzină de antioxidanți, vitamine, enzime, aminoacizi, minerale, clorofilă și toate substanțele nutritive de care corpul nostru are nevoie, în doze echilibrate.

Conține mai multe fibre decât orice alte cereale, mai mult fier decât spanacul, mai multă Vitamina A decât salatele verzi, mai multă Vitamina C decât citricele, 17 aminoacizi esențiali, hormoni, proteine, calciu, magneziu, zinc, caliu, seleniu, fitonutrienți și carotenoizi, acid folic, beta-caroten, Vitamine din complexul B (inclusiv B17), Vitamina E, F și K.

> Pulberea de iarbă de grâu vs. Sucul de iarbă de grâu

Deși iarba de grâu se consumă de regulă sub formă de suc verde, pulberea de iarbă de grâu este un produs mult mai accesibil pentru populația de rând. Nu toți ne pricepem sau avem timp să cultivăm iarbă de grâu la ghiveci pentru a prepara sucul miraculos și a-l bea proaspăt. De aceea putem recurge la pulberea de iarbă de grâu verde, care se găsește la magazinele naturiste, și care este la fel de bogată în substanțele nutritive și fibrele conținute de această plantă. Pulberea se obține prin deshidratarea naturală a firelor de iarbă și măcinarea lor. Este cea mai bună metodă de conservare a acestui produs minunat.

Pulbere de iarbă de grâu – Administrare și doze

Potrivit studiilor, o linguriță sau două de pulbere de iarbă de grâu pe zi este suficient pentru a acoperi toate necesitățile nutritive ale organismului. Pulberea se pune într-un pahar cu apă plată sau ceai (nu fierbinte), se dizolvă bine și se bea imediat (de preferință pe stomacul gol), sau se presară peste salate. După ingerare, nu se mai mănâncă nimic jumătate de oră.

Această cură se poate ține și de persoanele sănătoase, pentru menținere sau revigorarea organismului. Se ține câte o cură odată la 6 luni. Efectele benefice se resimt din prima săptămână.

Pulberea de iarbă de grâu se poate administra și la copiii de peste 2 ani, câte un sfert de linguriță pe zi, îndulcit cu miere, pentru un gust mai plăcut.

> Pulbere de iarbă de grâu verde – Preț

Un pachet de pulbere de iarbă de grâu verde costă în jur de 28 de lei.

Pulbere de iarbă de grâu - Indicații terapeutice

– Alcalinizează corpul, reglează pH-ul intern
– Alimentează celulele cu oxigen
– Reînnoiește sângele
– Întărește sistemul imunitar
– Detoxifică și ajută la pierderea în greutate
– Stimulează metabolismul și arderea grăsimilor
– Crește energia corpului
– Îmbunătățește tonusul muscular
– Curăță pielea
– Regenerează celulele și revigorează organismul
– Tratează inflamațiile
– Ajută în tratarea cancerului

___________________________________________________________________________________________

Pulbere de iarbă de grâu – Contraindicații, efecte adverse

Pulberea de iarbă de grâu nu are efecte secundare, fiind un aliment natural și 100% ecologic. Poate crea în primele zile de la utilizare anumite mișcări intestinale neregulate sau o stare de greață, care vor dispărea de la sine pe măsură ce corpul se adaptează la acest produs.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. va rog cit dureaza o cura cite zile ca sa repet dupa 6 luni ? multumesc/

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.