Laxativ complex pentru constipație cronică și reglarea tranzitului – sigur pentru administrare îndelungată

Dacă vă numărați printre cei care au probleme frecvente cu constipația, încercat acest laxativ complex. Este un produs creat special de „Fares” pentru constipația cronică.

Ajută la reglarea tranzitului intestinal. Spre deosebire de alte produse cu efect laxativ, acesta poate fi administrat pe o perioadă îndelungată.

Laxativ complex pentru constipatia cronica si reglarea tranzitului

Laxativ complex pentru constipatia cronica si reglarea tranzitului: Storyset

Laxativ complex de la Fares

Acest produs se numește „Laxativ cu fibre D155” și vine sub formă de plicuri. Complexitatea sa este dată de amestecul de plante și probiotice pe care le are în compoziție:

  • rădăcini de topinambur (20%)
  • semințe psyllium (20%)
  • rădăcină de cicoare (10%)
  • flori de soc (10)
  • fructe de soc (10%)
  • rădăcină de nalbă mare (5%)
  • rădăcină de lemn-dulce (5%)
  • rădăcină de păpădie (5%)
  • rădăcină de brusture (5%)
  • probiotice – Saccharomyces boulardii (10 miliarde/plic)

Cum funcționează

„Laxativ cu fibre” este bogat în fibre solubile, prebiotice și probiotice. Efectul laxativ se datorează fibrelor din compoziția plantelor, care dau volum scaunului, dar și acțiunii lor stimulente asupra ficatului și bilei.

Probioticele contribuie la reglarea florei intestinale și implicit la îmbunătățirea procesului de digestie.

Topinambur este o plantă din America de Nord, ale cărei tuberculi sunt foarte bogați în inulină. Această fibră se găsește și în rădăcina de cicoare. Ea funcționează ca un prebiotic sau hrană pentru bacteriile intestinale benefice.

Semințele de psyllium sunt derivate din cojile de semințe ale pătlaginei (Plantago ovata). Psyllium este inclus în diverse produse pentru curățarea colonului. Are o cantitate mare de fibre solubile. Conține de asemenea mucilagii, care cresc absorbția apei și stimulează golirea stomacului. Semințele de psyllium înmoaie scaunul și ușurează defecația.

Saccharomyces boulardii este o specie de drojdie care tonifică imunitatea tractului digestiv, reduce inflamația și combate bacteriile patogene.

Cicoarea are proprietăți laxative, diuretice și tonice gastrice. Ajută la curățare splinei și ficatului. Crește producția de sucuri gastrice și mărește motilitatea gastrointestinală.

Nalba are efecte emoliente și antiinflamatoare. Lemnul dulce este folosit în medicina tradițională pentru constipație, arsuri gastrice și ulcere stomacale.

Păpădia și brusturele au efecte purificatoare asupra sângelui. Îmbunătățesc funcția ficatului și digestia. Au de asemenea efect prebiotic.

Eficiență dovedită

Putem avea toată încrederea în acest laxativ, deoarece a fost testat clinic. Eficiența sa a fost dovedită în peste 75% din pacienți, ajutând la normalizarea tranzitului intestinal.

Profil de siguranță foarte bun

Acest produs este considerat sigur, care nu irită mucoasa colonului. Poate fi administrat pe perioade lungi de timp, fără să provoace dependență sau efecte secundare.

Conține doar ingrediente naturale. Nu are în compoziție conservanți, îndulcitori sau arome.

Mod de administrare

Se recomandă câte 1 plic pe zi, seara, înainte de masă. Poate fi pus într-un pahar (200 ml) cu apă sau iaurt.

Administrarea se face zilnic, până când tranzitul revine la normal și defecația se reglează.

Dacă urmați un tratament cu alt tip de medicamente, este indicat să administrați acest laxativ la o distanță de cel puțin 2 ore pentru a nu afecta absorbția intestinală.

Produsul „Laxativ cu fibre” poate fi asociat cu ceaiul „Tranzit rapid”, câte 1-2 căni pe zi. pliculețul poate fi pus într-o cană cu acest ceai.

Precauții și contraindicații

Acest produs nu este indicat în hemoragii oculate, ocluzii intestinale, alergie sau sensibilitate la ingredientele din compoziție.

Nu se administrează copiilor mai mici de 3 ani, nici pe perioada de sarcină și alăptare.

Articole similare

Pe site-ul nostru puteți găsi și alte articole utile pe această temă:

Cele mai bune laxative naturale
Preparat laxativ din semințe de in și tărâțe de grâu
Ceai pentru accelerarea tranzitului intestinal
Kiwi – cel mai bine tolerat laxativ natural pentru constipația cronică
Ceaiuri şi reţete laxative pentru constipație

Sursă articol: Fares, Laxativ cu fibre, D155, complex: https://fares.ro/produs/laxativ-cu-fibre-d155-solubil/

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.