Apa „magică” pentru slăbit – rețeta lui doctor Cip care te ajută să pierzi grăsime abdominală

Apa magică este un preparat pe bază de apă și 4 ingrediente pe care le ai probabil deja în bucătărie. A fost numită „magică” deoarece înlătură ca prin minune grăsimea de pe burtă.

Toate ingredientele din apa magică au acest efect de reducere a insulinorezistenței și ca atare duc la reducerea în greutate și a grăsimii abdominale”.

Apa magica pentru slabit – reteta lui doctor Cip care te ajuta sa pierzi grasime abdominala

Imagine sugestivă: Apa magica pentru slabit: Azerbaijan stockers

Cum să transformi apa de băut într-o licoare curativă

Apa este cea mai bună băutură pentru slăbit și pentru sănătate, în general. Nu are calorii, nu îngrașă, menține organismul hidratat și creierul funcțional.

Există însă câteva ingrediente pe care le putem adăuga în apa de băut pentru a o transforma într-o licoare care ajută la slăbit. Și nu numai!

Este vorba despre lămâie, ghimbir și scorțișoară. Acest minunat trio intensifică digestia și arderile metabolice. Contribuie de asemenea la scăderea zahărului și a grăsimilor din sânge.

Există o rețetă în acest sens, pe care o recomandă dr. Cip și pe care o numește „apa magică”.

Apa magică pentru slăbit – rețetă

Ingrediente

  • 1,5 litri de apă
  • 3-4 cm. de rădăcină de ghimbir
  • 2 linguri de oțet de mere
  • 1 lingură de scorțișoară Ceylon (indiană)
  • 1 lămâie

Mod de preparare

Există două moduri de preparare a acestei băuturi: Una este prin infuzarea ghimbirului cu scorțișoara în apă pentru 10 minute, iar cealaltă este prin mixarea la blender. Dr. Cip recomandă ambele metode, însă consideră că metoda la rece este cea mai bună pentru conservarea nutrienților din ingrediente.

Curățați și tăiați rădăcină de ghimbir bucăți mici și puneți-o în vasul blenderului. Procedați la fel și cu lămâia.

Adăugați scorțișoara și oțetul. Porniți blenderul și mixați bine, până când ingredientele se mărunțesc și rezultă o compoziție omogenă.

Preparatul obținut se păstrează într-o sticlă, la frigider.

Mod de administrare

Din această apă magică se consumă câte 150 ml dimineața și 150 ml seara. Așteptați minim un sfert de oră după ce beți această apă, și apoi mâncați.

Cura cu această băutură durează 12 săptămâni. Se poate relua după 4 săptămâni de pauză.

Beneficii

Chiar dacă se numește în mod bombastic apă „magică”, beneficiile ingredientelor care o compun au fost confirmate prin studii. Nu este nimic magic aici, magice sunt efectele, dar totul este demonstrat științific”. 

Această băutură este mai eficientă decât exercițiile fizice în ceea ce privește reducerea grăsimii de pe burtă, deoarece scade rezistența la insulină. Prin diminuarea insulinorezistenței se diminuează și grăsimea stocată la nivel visceral.

O analiză pe 16 studii a concluzionat că scorțișoara scade glicemia și rezistența la insulină. Consumată zilnic, ea reglează nivelul de zahăr din sânge și reduce hemoglobina glicată.

Oțetul de mere este util în curele de slăbire deoarece scade glicemia după o masă bogată în carbohidrați (pâine, orez, paste, cartofi).

Administrat în cursul serii, scade glicemia dimineața la persoanele cu diabet de tip 2.

Același efect îl are și ghimbirul. Rădăcina acestei plante reduce glicemia și hemoglobina glicată la persoanele cu diabet de tip 2.

Lămâia are acid citric, care întârzie apariția senzației de foame. Conține de asemenea polifenoli (mai ales coaja și sâmburii). Acești antioxidanți reduc depunerea de grăsime în regiunea abdominală.

De aceea ar fi ideal să folosiți lămâi netratate, pentru a le blendui cu tot cu coajă și sâmburi.

Scorțișoara trebuie cumpărată de la magazinele naturiste. Doar acolo se găsește scorțișoara „adevărată” (indiană, din Sri Lanka). Cea din magazinele alimentare este chinezească (Cassia) și are mai multă cumarină (un compus cu potențial toxic în doze mari).

Precauții și contraindicații

Ghimbirul este contraindicat persoanelor care iau medicamente anticoagulante, deoarece subțiază sângele. Îl puteți exclude din rețetă.

De asemenea, persoanele care suferă de ulcer sau gastrită hiperactivă trebuie să elimine oțetul din rețetă.

Articole similare

Pe site-ul nostru puteți găsi și alte articole pe această temă:

Ceai pentru slăbit pe care să-l bei seara – rețetă indiană
Ceaiul care te ajută să slăbești în timp ce dormi (studii)
Apa cu lămâie, oțet și scorțișoară te ajută să arzi mai multă grăsime abdominală
Bea în fiecare seară acest suc – topește grăsimea de pe corp și scade colesterolul

Surse articol:

1. Dr. Cip, Cum fac eu „Apa magică”, soluția care slăbește: https://www.youtube.com/watch?v=w6Q2VWtRfj4&ab_channel=DoctorCip
2.Dr. Cip, Apa magică, – de ce îți reduce burta și cum se face? https://www.youtube.com/watch?v=gM3xjFhVflU&t=400s&ab_channel=DoctorCip

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.