Articole despre 'castane'

Ceaiul din coajă de CASTANE, indicat în tulburările de circulație, varice, ulcer varicos, hemoroizi, flebită, tromboflebită

// Adaugă comentariu

Castanele de cultură sunt surse uimitoare de substanțe nutritive și vindecătoare pentru organismul uman. Au o acțiune benefică în mod special în afecțiunile cardio-vasculare și renale. Datorită conținutului nutritiv bogat și valorii energizante, castanele sunt indicate persoanelor vârstnice și copiilor. […]

Piure de CASTANE comestibile – elixir pentru imunitate

// 1

Fie prăjite sau coapte la cuptor, fie adăugate în supe sau alte rețete, castanele sunt o delicatesă. Castanele comestibile au fost apreciate ca o sursă de hrană valoroasă în multe culturi ale lumii: China, Korea, Japonia și Marea Mediterană, fiind […]

CASTANE coapte la cuptor, o delicatesă de sezon – rețetă pas cu pas

// 2

Castanele coapte sau prăjite sunt o rețetă tradițională de toamnă, care ne stârnește foarte mule amintiri din copilărie. Sezonul castanelor comestibile este scurt, și de aceea trebuie să profităm din plin, cât ține toamna. Castanele comestibile sunt foarte hrănitoare, cu […]

Castane comestibile în miere – un preparat medicinal delicios

// 3

Castanele comestibile sunt o delicatesă tradițională, cu o aromă dulce și proprietăți terapeutice renumite din cele mai vechi timpuri. Conțin fier, magneziu, fosfor, zinc, potasiu, calciu, fibre, Vitamina C, Vitamina E și Vitamine din complexul B. Sunt o alegere inspirată […]