Dulceață

Dulceață și Sirop de Bujori de Munte – Rețetă

// 3

Bujorii sunt flori primăvăratice revărsătoare de un parfum cuceritor. Florile lor delicate, elaborate sunt considerat de lux, din cauza sezonului lor scurt. Însă dacă vrem să ne bucurăm de mireasma lor unică și în adâncimea iernii, putem prepara aceste flori […]

Dulceață de Salcâm Alb sau Roz – 2 Rețete

// 4

Dulceața de flori de salcâm este un vis împlinit pentru iubitorii de arome estivale. Se poate prepara din flori de salcâm alb sau roz. Rezultatul este o delicatesă extrem de parfumată și savuroasă. Este o rețetă deosebită, care se poate […]

Gem de Kiwi – Rețetă, Beneficii Pentru Sănătate

// 4

Suntem atrași de fructele kiwi datorită gustului lor exotic, zemos și delicios. Însă unicitatea reală acestor fructe se datorează de fapt beneficiilor majore de sănătate pe care le oferă. Gemul de kiwi se poate îmbogăți cu alte fructe: banane, portocale, pere […]

Dulceață de Gutui, Jeleu și Peltea de Gutui – Rețete de Toamnă

// 3

Gutuile sunt fructe ideale pentru dulcețuri, jeleuri și alte delicatese de toamnă, mai ales pentru gusturile fine, care preferă aromele proaspete de sezon. Gutuile fac o pereche ideală cu merele sau ananasul, de aceea se pot folosi și aceste combinații […]

Dulceață de Cătină și Jeleu de Cătină – Rețete Minunate

// 1

Cătina este prețuită ca fructul sfânt din Himalaya, și desemnat cel mai echilibrat fruct din lume. A fost descoperită și folosită mai întâi de către tibetanii nativi de secole întregi pentru calitățile sale incredibil de nutritive. Cătina – Proprietăți și […]

Dulceață de Morcovi cu Portocale – Rețetă

// 1

Morcovii sunt printre cele mai versatile legume din lume, disponibili în toate anotimpurile, fiind numite pe bună dreptate o rădăcinoasă universală. Rădăcina de morcov este partea principală comestibilă, care poate fi consumată crudă, sub formă de suc, la salate, la […]