Dulceață

Dulceață de Gutui, Jeleu și Peltea de Gutui – Rețete de Toamnă

// 3

Gutuile sunt fructe ideale pentru dulcețuri, jeleuri și alte delicatese de toamnă, mai ales pentru gusturile fine, care preferă aromele proaspete de sezon. Gutuile fac o pereche ideală cu merele sau ananasul, de aceea se pot folosi și aceste combinații […]

Dulceață de Cătină și Jeleu de Cătină – Rețete Minunate

// 1

Cătina este prețuită ca fructul sfânt din Himalaya, și desemnat cel mai echilibrat fruct din lume. A fost descoperită și folosită mai întâi de către tibetanii nativi de secole întregi pentru calitățile sale incredibil de nutritive. Cătina – Proprietăți și […]

Dulceață de Morcovi cu Portocale – Rețetă

// 1

Morcovii sunt printre cele mai versatile legume din lume, disponibili în toate anotimpurile, fiind numite pe bună dreptate o rădăcinoasă universală. Rădăcina de morcov este partea principală comestibilă, care poate fi consumată crudă, sub formă de suc, la salate, la […]