Biscuiți fără gluten, zahăr, lactate sau ulei – doar 2 ingrediente

Buni de roințăit între mese, buni de luat la pachet, acești biscuiți fără gluten și fără zahăr îți pot face ziua mai plăcută!

Se prepară doar din 2 ingrediente. Fără făină, fără zahăr, fără ouă, fără lactate și fără ulei sau alte grăsimi.

Biscuiti fara gluten si fara zahar

Imagine sugestiva: Biscuiti fara gluten si fara zahar

Sună prea frumos ca să fie adevărat, nu?

Ei bine, rețeta este reală, iar rezultatul întrece așteptările.

Cele două ingrediente de care veți avea nevoi pentru a prepara acești biscuiți sunt fulgii de ovăz și piurel de mere.

Piureul de mere poate fi obținut în casă din mere fierte și pasate cu blenderul.

Sosul obținut poate fi folosit în rețete ca înlocuitor de ou sau ulei. Totodată, dă preparatelor o dulceață și o aromă naturală.

Biscuiți fără zahăr și gluten – rețetă

Ingrediente

• 180 g de fulgi de ovăz măcinați / 180 g coarse ground oat flakes
• 220 g de piure sau sos de mere neîndulcit / 220 g unsweetened apple sauce

Mod de preparare

Pentru această rețetă, fulgii de ovăz trebuie măcinați grosier, nu foarte fin.

Îi puteți da printr-un mini-robot cu lama S sau prin râșnița electrică de cafea.

Puneți pulberea obținută într-un bol. Adăugați piureul de mere și amestecați bine cu o lingură.

Gustați și vedeți dacă vă convine gradul de dulceață. Dacă vrei ca biscuiții să fie mai dulci, puteți adăuga 2-3 lingurițe de stevia rebaudiana.

Compoziția obținută va lipicioasă, de aceea trebuie manevrată cu lingura și coaptă în forme speciale.

Autoarea rețetei a folosit o tavă cu forme de brioșe din silicon.

A luat câte o lingură din compoziție și a pus-o în fiecare formă.

A aplatizat compoziția deasupra cu dosul unei lingurițe înmuiată în apă.

Acest lucru vă va ajuta să dați biscuiților un aspect neted.

Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru aproximativ 20 de minute.

Verificați biscuiții după un sfert de oră.

Sunt gata când s-au uscat deasupra și au căpătat o culoare ușor rumenă.

Aveți grijă să nu îi ardeți.

Biscuiții fără gluten pot fi serviți simpli sau cu dulceața preferată.

De asemenea, îi puteți unge cu cremă de brânză și miere.

Rețete similare

Pe site-ul nostru puteți găsi și alte rețete inedite de biscuiți fără zahăr și făină:

Biscuiți fără zahăr, din alune și banane – doar 2 ingrediente
Biscuiți din ovăz și cocos – fără zahăr, făină și ulei (doar 3 ingrediente)
Biscuiți din 2 ingrediente: banane și fulgi de cocos

Gluten free oat cookies – recipe in english

Ground the oat flakes using a food processor or a coffee grinder.

The oat flour needed for this recipe should be coarse and not very fine.

Mix the ground oats with the apple sauce.

Distribute the batter in a muffin tray with a spoon.

Dip a teaspoon in water and flatten the cookies on top with the back of the spoon.

This will help you get smooth looking cookies.

Bake the oat cookies in a preheated oven at 180 C for about 15-20 minutes.

Careful not to burn them. The cookies are done when they become crisp on top and a little bit brown.

Sursă articol: Une jour une recette, Biscuiți din 2 ingrediente: https://www.youtube.com/watch?v=nRa_stMkZwY&ab_channel=UnjourUnerecette

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.