Vă propun o negresă de post foarte bună și ceva mai dietetică. Pentru această rețetă am folosit făină integrală, banane și eritritol (ca îndulcitor). Am fost plăcut surprinsă să constat că blatul a făcut bule sau găuri, așa cum face […]
![Negresa de post cu bule, fara zahar](https://lataifas.ro/lataifas.ro/wp-content/uploads/2024/04/Negresa-de-post-cu-bule-fara-zahar-150x150.jpg)
Vă propun o negresă de post foarte bună și ceva mai dietetică. Pentru această rețetă am folosit făină integrală, banane și eritritol (ca îndulcitor). Am fost plăcut surprinsă să constat că blatul a făcut bule sau găuri, așa cum face […]
Multe persoane preferă un mic-dejun dulce în locul unei mese sărate. De aceea preferă să mănânce un croissant, un covrig sau altceva de genul acesta. Produsele de patiserie nu sunt o alegere bună, deoarece sunt foarte procesate. Conțin multe calorii, […]
Această negresă cu mere este diferită de rețeta tradițională, deoarece nu are în compoziție nici făină, nici zahăr, nici măcar ulei, lapte sau apă. Pare incredibil, însă este adevărat. Prăjitura se încadrează în dietele fără gluten, dietele fără lactoză și […]
Cauți o negresă bună pentru diabetici? Vă propun o rețetă simplă, care se face din brânză de vaci, ouă, făină de migdale și un îndulcitor non-caloric. Are și un adaos crocant de unt de arahide, care este opțional. Spre deosebire […]
În ultima perioadă, rețetele fără zahăr și făină au luat amploare. Pe internet se pot găsi o mulțime de prăjituri tradiționale reinterpretate. Cerealele rafinate și zahărul au fost înlocuite cu ingrediente sănătoase. Un exemplu foarte grăitor în acest sens este […]
Cine nu are mere, ouă și cacao în casă? Aceste ingrediente, care se găsesc la orice magazin de la colțul blocului, pot fi transformate într-o prăjitură delicioasă. Mai exact, într-o negresă rapidă, fără zahăr, făină sau ulei. Nu conține niciun […]
Persoanele care au intoleranță la gluten nu pot mânca aproape niciun fel de desert tradițional. Aproape toate prăjiturile clasice conțin făină. Rețeta de mai jos este recomandată în special celor care nu au voie de gluten sau cereale cu gluten. […]
Chiar și deserturile făcute în casă pot atenta la silueta și sănătatea noastră dacă folosim ingrediente cu indice glicemic mare sau bogate în calorii și grăsimi saturate. În acest articol vă propunem o rețetă simplificată, care nu conține făină, nici […]
În acest articol vă prezentăm o rețetă de negresă fără gluten și fără zahăr. Este o versiune ceva mai dietetică față de varianta originală care se face cu făină de grâu și zahăr rafinat. Această negresă este îndulcită cu banane. […]
Negresa este una din cele mai îndrăgite și populare prăjituri din lume. Poate fi consumată inclusiv la dietă, dacă urmați rețeta de mai jos. De ce are această negresă mai puține calorii decât rețeta clasică? Din câteva motive. Autoarea a […]
Aceasta este probabil cea mai simplă, rapidă și sănătoasă rețetă de negresă din lume! Total diferită de rețete clasică, dar la fel de gustoasă și reușită. Este adaptată pentru dieta celor care vor să slăbească, au diabet, intoleranță la lactoză […]
Îți vine greu să crezi că poți obține o prăjitură doar din 2 ingrediente? Încearcă această negresă fără zahăr și fără făină și te vei convinge singur. Rețeta este super rapidă și ușoară. Negresa are un gust bogat și intens […]
Este deosebit de simplă această rețetă de negresă cu ovăz și banane. Nu conține făină de grâu, nici ouă, lapte sau zahăr. BENEFICIILE CONSUMULUI DE OVĂZ Ovăzul este de preferat în locul făinii din grâu deoarece conține mai multe fibre […]
Dacă vă place negresa și obișnuiți să o preparați des în casă, vă propunem o rețetă inedită. Cum ar fi să încercați o negresă cu ovăz, fără făină de grâu, fără ouă și lactate? Această versiune dietetică are foarte puțin […]
Negresă cu dovlecel? Da, este posibil! Adăugarea acestei legume în compoziție reduce semnificativ încărcătura calorică a prăjiturii. Rețeta este pe cât de frapantă, pe atât de reușită. NEGRESĂ PENTRU SLĂBIT ȘI DIABET Negresa cu dovlecel este o versiune hipocalorică. O […]