Dacă aveți o conservă de năut în casă, folosiți-o într-un mod mai diferit decât de obicei, anume într-o variantă dulce. Da, boabele fierte de năut sunt atât de versatile încât pot fi transformate și în prăjituri, fursecuri sau creme de […]

Dacă aveți o conservă de năut în casă, folosiți-o într-un mod mai diferit decât de obicei, anume într-o variantă dulce. Da, boabele fierte de năut sunt atât de versatile încât pot fi transformate și în prăjituri, fursecuri sau creme de […]
Dacă ați cumpărat dovleac și nu știți cum să îl serviți, vă recomand o rețetă inedită. Este vorba despre o rețetă de negresă, în care pulpa de dovleac este ingredientul principal. Rețeta de mai jos este pe cât de simplă, […]
Ai crezut vreodată că ar putea exista o prăjitură din doar 3 ingrediente și care să fie gata în jumătate de oră? Ei bine, este posibil. În ultima vreme au apărut diferite versiuni de prăjituri care înlocuiesc rețetele clasice. Majoritatea […]
Dacă aveți nevoie de un desert ușor, care se face în câteva minute, încercați rețeta de mai jos. Pe lângă faptul că se prepară foarte repede, este și cât se poate de sănătoasă. Nu conține zahăr, nici făină de grâu, […]
Un desert rapid, fără coacere, fără migală, este această negresă crudă. Se prepară la rece, din ingrediente naturale. Nu conține zahăr rafinat, făină de grâu, ouă sau lactate. Are o textură densă și un gust bogat. Este atât de delicioasă […]
Rețetele cu ingrediente puține sunt cele mai atractive. Negresă prezentată mai jos se prepară doar din 4 ingrediente. Are un interior umed și o aromă deosebită. Conține un ingredient surpriză, pe care vă invit să îl descoperiți mai jos. Această […]
Ați folosit vreodată cartofii dulci la prepararea unui desert? Dacă nu, acum este timpul să faceți o încercați. Vă prezint o rețetă fabuloasă de negresă din cartofi dulci, care se prepară din ingrediente vegane și sănătoase. Rezultă un desert sănătos, […]
Aceasta este una din cele mai simple rețete de negresă fără coacere pe care o veți găsi. Se prepară din 3 ingrediente principale și este gata în câteva minute. Nu veți folosi aragazul, ci frigiderul. Sună bine, nu? Desert la […]
Vă propun o negresă de post foarte bună și ceva mai dietetică. Pentru această rețetă am folosit făină integrală, banane și eritritol (ca îndulcitor). Am fost plăcut surprinsă să constat că blatul a făcut bule sau găuri, așa cum face […]
Multe persoane preferă un mic-dejun dulce în locul unei mese sărate. De aceea preferă să mănânce un croissant, un covrig sau altceva de genul acesta. Produsele de patiserie nu sunt o alegere bună, deoarece sunt foarte procesate. Conțin multe calorii, […]
Această negresă cu mere este diferită de rețeta tradițională, deoarece nu are în compoziție nici făină, nici zahăr, nici măcar ulei, lapte sau apă. Pare incredibil, însă este adevărat. Prăjitura se încadrează în dietele fără gluten, dietele fără lactoză și […]
Cauți o negresă bună pentru diabetici? Vă propun o rețetă simplă, care se face din brânză de vaci, ouă, făină de migdale și un îndulcitor non-caloric. Are și un adaos crocant de unt de arahide, care este opțional. Spre deosebire […]
În ultima perioadă, rețetele fără zahăr și făină au luat amploare. Pe internet se pot găsi o mulțime de prăjituri tradiționale reinterpretate. Cerealele rafinate și zahărul au fost înlocuite cu ingrediente sănătoase. Un exemplu foarte grăitor în acest sens este […]
Cine nu are mere, ouă și cacao în casă? Aceste ingrediente, care se găsesc la orice magazin de la colțul blocului, pot fi transformate într-o prăjitură delicioasă. Mai exact, într-o negresă rapidă, fără zahăr, făină sau ulei. Nu conține niciun […]
Persoanele care au intoleranță la gluten nu pot mânca aproape niciun fel de desert tradițional. Aproape toate prăjiturile clasice conțin făină. Rețeta de mai jos este recomandată în special celor care nu au voie de gluten sau cereale cu gluten. […]