Cheesecake keto fără coacere, fără zahăr și făină (3 g de carbohidrați)

Dacă ții dieta ketogenică, sau o cură de slăbire, sau poate că ai diabet și vrei să mănânci ceva dulce care nu îți afectează glicemia, încearcă aceast cheesecake fără coacere.

Este unul din cele mai rapide și totodată naturale deserturi pe care le vei pregăti vreodată! Are doar 3 g de carbohidrați neți per porție.

Cheesecake keto fara coacere, fara zahar si faina (3 g carbohidrati)

Imagine cu titlu sugestiv: Cheesecake keto fara coacere (3 g carbohidrati): Alwin N.A

Cu siguranță vei fi încântat de rezultat, dat fiind că rețeta se face în 5 minute. Fără aragaz, fără cuptor, fără mixer, robot sau alte aparate electrocasnice.

Cu toate că nu este deloc un desert sofisticat, gustul, textura cremoasă și aroma lui sunt la înălțime.

Cheesecake keto – rețetă fără coacere

Autorul rețetei cântărește toate ingredientele. De aceea ar fi grozav dacă ați avea un cântar de bucătărie pentru mai multă precizie.

Ingrediente pentru bază:

• 45 g de făină de migdale
• 1 lingură de stevia sau alt îndulcitor pudră
• 1 ½ linguri de lapte de migdale
• ½ linguriță de extract de vanilie
• 1 praf de sare

Ingrediente pentru cremă:

• 113 g de cremă de brânză
• 1 lingură se smântână naturală
• 2-3 linguri de stevia sau alt îndulcitor pudră
• ½ lingură de suc de lămâie
• ½ linguriță de extract de vanilie

Mod de preparare

Prăjitura se face într-o tavă/formă rotundă mică. Autorul rețetei a folosit un inel culinar de 10 cm.

Cântăriți toate ingredientele pentru bază punându-le direct într-un bol. Dacă îndulcitorul este granulat, dați-l prin râșnița electrică de cafea pentru a-l transforma în pulbere.

Amestecați bine ingredientele cu spatulă, până rezultă o bilă de aluat. Gustați de dulce.

Tapetați forma cu hârtie de copt. Transferați aluatul în tavă și presați-l cu degetele într-un strat uniform. Dați tava în congelator până faceți crema.

Puneți toate ingredientele pentru cremă într-un bol. Omogenizați bine cu o furculiță. Trebuie să obțineți o compoziție finăș

Gustați de dulce. Dacă este în regulă, turnați crema peste crusta din tavă și nivelați cu dosul unei linguri.

Introduceți tava în congelator pentru 30-60 de minute. În acest interval cheesecake-ul va deveni mai ferm și va fi mai ușor de scos din formă.

Nu este nevoie să îl mai tăiați. Poate fi consumat direct cu lingura, ca atare sau cu fructe de pădure.

Rapid, simplu, ușor și delicios – așa poate fi descris acest desert keto fără zahăr și făină.

Rețete similare

Pe site-ul nostru puteți găsi și alte rețete de cheesecake keto bune de încercat:

Cheesecake cu fructe pentru diabetici – fără zahăr și gluten
Prăjitură keto din iaurt și cocos – fără zahăr și făină
Cheesecake la cuptor fără zahăr – doar 2 ingrediente (keto/diabet)
Cheesecake keto fără zahăr – doar 3 ingrediente!
Cheesecake keto fără zahăr și făină – pentru diabetici și nu numai

Desertul este pentru 2 porții sau pentru 2 persoane. O porție, adică jumătate din el, este suficient pentru a potoli dorința de dulce. Prăjitura este cremoasă și bogată.

Poate fi păstrată în frigider, într-o caserolă cu capac. Rezistă până la 7 zile.

Sursă articol: Jow Duff – The Diet Chef, 5 Minute keto cheesecake recipe: https://www.youtube.com/watch?v=4XjsbNJHwTM&ab_channel=JoeDuff-TheDietChef

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.