Cura cu POLEN de SALCIE pentru întărirea VEDERII, IMUNITĂȚII și încetinirea procesului de ÎMBĂTRÂNIRE

Numită și “aspirina vegetală”, salcia este foarte bogată în salicină, vitamine, minerale și antioxidanți. Preparatele pe bază de salcie luptă împotriva stresului, durerilor de cap și de oase, afecțiunilor inimii și ochilor. Polenul crud de salcie posedă toate beneficiile acestei miraculoase plante medicinale.

Polen de Salcie

Polen de Salcie

Polenul de salcie este un tonic excelent pentru imunitate și un energizant natural. Conține foarte multe vitamine – B, C, E, polifenoli, acizi grași polinesaturați și oligoelemente. Polenul crud de salcie are o culoare aurie, un parfum intens și un gust mult mai plăcut decât polenul recoltat din alte tipuri de plante.

Acest produs este în mod deosebit recomandat pentru întărirea vederii datorită conținutului bogat de luteină și xeaxantină – compuși antioxidanți care protejează corneea și conjuctiva, prevenind astfel bolile oculare asociate cu înaintarea în vârstă, precum cataracta și degenerescența maculară.

Datorită conținutului de vitamina B9 (acid folic), polenul crud de salcie îmbunătățește fertilitatea la femei și protejează embrionul pe perioada sarcinii. Polenul crud în general este un aliment viu foarte benefic femeilor gravide, datorită bogăției de vitamine, minerale și aminoacizi.

Mod de administrare

Se consumă câte 1 linguriță de polen, de 3 ori pe zi. Pentru efectele cele mai bune, se face câte o cură de 10 zile în fiecare lună, timp de 3 luni. După o pauză de 3 luni, tratamentul se poate relua.

Polenul crud de salcie se poate procura de la magazinele de profil apicol sau naturist, sau se poate comanda online. Comparativ cu alte tipuri de polen, polenul de salcie este puțin mai scump, deoarece se recoltează mai greu. Salcia înflorește primăvara, când temperatura de afară este mai scăzută, iar albinele nu ies atât de mult din stup.

[wcepe_products ids=’3374′ button=’Cumpără aici’]

Polenul crud trebuie păstrat în congelator, în cutia originală, acoperit cu folie de plastic sau pus într-o pungă. Nu îngheață, deoarece granulele de polen au un conținut foarte mic de apă.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.