Încercați acest tratament pentru ciuperca unghiei – dr. Adina Alberts

Ciuprca unghiei apare de cele mai multe ori la unghia mare a piciorului. Este cunoscută în limbaj medical sub numele de „onicomicoză”.

Majoritatea se confruntă cu această infecție, foarte greu de tratat.

Incercati acest tratament pentru ciuperca unghiei

Incercati acest tratament pentru ciuperca unghiei: Dr. Adina Alberts

Onicomicoza dispare foarte greu, după tratamente îndelungate, însă are și un caracter recidivant. Poate să reapară dacă nu se respectă condițiile de igienă.

Dr. Adina Alberts a primit multe solicitări de tratament de la cititorii săi.

„Mi-au venit mesaje numeroase, în care mi s-a spus că ani de zile oamenii s-au chinuit în permanență cu această situație”.

Cremele și soluțiile disponibile în farmacii au câteva dezavanataje. În primul rând sunt destul de costisitoare și nu toți și le pot permite. În al doilea rând, pot da reacții adverse.

În al treilea rând, eficiența lor nu este întotdeauna garantată. De multe ori, loțiunile pentru ciuperca unghiei pe care le găsim în farmacii nu dau rezultate satisfăcătoare.

De aceea, multe persoane apelează la tratamente orale, care pot afecta ficatul.

Ciuperca unghiei – soluții naturale

Soluțiile pe care dr. Adina le recomandă sunt naturale, simple și la îndemâna oricui. Nu costă o avere, nici nu au efecte secundare majore.

La fel ca în cazul tratamentelor convenționale, și în cazul remediilor naturiste este nevoie de consecvență. Aplicațiile trebuie făcute zilnic, fără abatere.

Sunt două ingrediente naturale care au demonstrat activitate antifungică puternică. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu și oțet.

Terapia pe care v-o prezint presupune utilizarea bicarbonatului de sodiu”.

Pentru a pune în practică acest tratament, mai aveți nevoie de o periuță de dinți, pe care să o folosiți doar în acest scop.

Tratați ciuperca unghiei cu bicarbonat

Iată cum trebuie să procedați: seara, înainte de culcare, udați periuța cu apă, înmuiați-o în bicarbonat și frecați unghia afectată.

Unghia se periază la fel ca și dinții. Dr. Alberts recomandă frecarea fiecărei unghii de la picioare timp de câte 1 minut. Bicarbonatul se lasă pe unghii peste noapte, iar dimineața se spală picioarele.

Acest tratament se repetă seară de seară, minim 3 luni. Este nevoie de consecvență.

Al doilea sfat al medicului este ca șosetele sau ciorapii să se poarte o singură dată, după care să fie spălați.

Al treilea sfat este să utilizați un dezinfectant pentru încălțăminte. Astfel de produse se găsesc în farmacii și în magazinele naturiste, cel mai des sub formă de spray.

Dezinfecția și igienizarea încălțămintei închise după fiecare purtare este esențială. În această categorie intră pantofii, tenișii, adidașii, ghetele, cizmele.

Articole similare

Pe site-ul nostru puteți găsi și alte articole cu remedii pentru ciuperca unghiei:

Usturoiul distruge ciuperca piciorului – cum să îl folosești
Trei remedii naturale pentru ciuperca unghiei – dr. Eric Berg
Leacuri de la cititori, pentru ciuperca unghiei

Sursă articol: Dr. Adina Alberts,   Ciuperca piciorului – ciuperca unghiei – sfaturi și recomandări simple: https://www.youtube.com/watch?v=Zo06sqCebng&ab_channel=DrAdinaAlberts%C2%AE

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.