Făină universală cu un conținut redus de carbohidrați, grăsimi, glucide și calorii – poate înlocui făina obișnuită
Cei care urmează dieta ketogenică, au diabet sau sunt nevoiți să reducă consumul de cereale ar putea să încerce această făină cu conținut scăzut de carbohidrați.
Este o alegere potrivită și pentru cei care se confruntă cu o anumită sensibilitate la gluten. Conține un amestec de făinuri non-cerealiere, care nu au în mod natural gluten.
Făina low-carb de la Fit Food este slabă nu doar în carbohidrați, ci și în calorii. Nu conține deloc grăsimi, nici sodiu. Este în schimb bogată în fibre.
Țineți cont de faptul că nu oferă multe proteine. Acestea trebuie luate din alte alimente proteice.
Cuprins
Ce conține amestecul de făină low-carb
Amestecul este realizat din următoarele tipuri de făină:
• făină de Konjac
• făină de psyllium
• fibre din bambus
Acest amestec de făinuri garantează obținerea unor preparate reușite din punct de vedere al gustului și texturii. Este o făină universală, adică poate fi utilizată la diferite tipuri de aluaturi și compoziții.
Slabă în carbohidrați, grăsimi și glucide
Făina este low-carb, low-carb, potrivită pentru dieta keto și dieta Dukan. Formula a fost special realizată pentru persoanele care trebuie să reducă aportul de carbohidrați.
Acest lucru poate fi impus de o anumită afecțiune metabolică, precum diabet, colesterol crescut sau supraponderalitate.
Un alt avantaj este că nu are în compoziție zahăr sau alți îndulcitori. Din acest motiv este recomandată și celor care au restricție la consumul de glucidele.
Bogată în fibre
Fibrele pe care le furnizează acest amestec de făinuri susține sănătatea sistemului digestiv și nu numai. Ajută la scăderea grăsimilor și a zahărului din sânge. Măresc gradul de sațietate, îmbunătățesc tranzitul intestinal și pot ajuta la reglarea acestuia.
Fibrele alimentare contribuie de asemenea la prevenirea unor tipuri de cancere, în special cel de sân și de colon.
Cumpara de aici:
Rețete cu făină universală low-carb
Din această făină puteți face pâine, gogoși, brioșe, clătite și alte preparate similare. Se folosește întocmai ca și făina obișnuită în majoritatea rețetelor.
Acest produs nu conține gluten în mod natural, însă poate conține urme de gluten sau alți alergeni, precum lapte, ouă, soia, nuci sau alune.
Rețete fără gluten
Pe site-ul nostru puteți găsi numeroase rețete fără gluten sau rețete pentru diabet, pe care vă recomand să le vedeți și să le încercați:
Rețete fără gluten
Rețete fără făină de grâu
Rețete pentru diabetici