Una din cele mai rapide mâncăruri pe care le putem pregăti atunci când timpul nu ne permite să stăm ore în bucătărie, sunt pastele. Acestea pot fi gătite în diverse moduri, cu felurite sosuri și ingrediente. Dacă aveți intoleranță la […]
![Paste din porumb in sos de rosii cu hering - fara gluten](https://lataifas.ro/lataifas.ro/wp-content/uploads/2024/06/Paste-din-porumb-in-sos-de-rosii-cu-hering-fara-gluten-150x150.jpg)
Una din cele mai rapide mâncăruri pe care le putem pregăti atunci când timpul nu ne permite să stăm ore în bucătărie, sunt pastele. Acestea pot fi gătite în diverse moduri, cu felurite sosuri și ingrediente. Dacă aveți intoleranță la […]
O rețetă simplă care poate fi folosită pe post de desert, gustare sau chiar masă principală, sunt aceste paste cu nucă. Am găsit paste din grâu speltă integral în Kaufland și am cumpărat o pungă. Au ieșit foarte bune și […]
Am găsit în comerț paste din porumb și am vrut să le testez. Primul gând a fost că porumbul nu are gluten. În plus, preparatele din această cereală se digeră mai repede. Mi-au plăcut la gust. Au o aromă subtilă […]
Subiectul „făinoase” este întotdeauna unul de maxim interes pentru diabetici. Pâinea, pastele, cartofii, orezul – acestea principalele produse restricționate în diabet. Motivul? Conținutul bogat în glucide, carbohidrați sau amidon. Este bine ca diabeticii să țină cont de recomandările medicului diabetolog […]
Pastele gătite sunt atât de versatile, încât putem pune aproape orice în ele. Dacă vă plac pastele și vreți să mai schimbați gustul și culoarea sosului, încercați rețeta de mai jos. Spre deosebire de sosul clasic roșu din tomate, sosul […]
Spanacul este o verdeață de primăvară deosebit de hrănitoare și sănătoasă. Merită inclusă în mai multe din rețetele noastre zilnice. Cel mai des îl consumăm în salate. Însă din frunzele lui putem obține și niște sosuri foarte bune, fie pentru […]
Acest sos cremos alb, pe care îl puteți folosi la pastele sau salatele de post, este inspirat din sosul Alfredo. Versiunea vegetală este la fel de reușită ca cea originală, care se prepară din brânză sau unt. Este fin, cremos […]
Pastele sunt cea mai simplă și „confortabilă” mâncare pentru persoanele grăbite sau familiile numeroase. Se prepară rapid, sunt versatile și pot fi combinate cu diverse tipuri de legume, carne sau sosuri. Pastele penne cu roșii sunt o rețetă clasică pentru […]
Pastele sunt întotdeauna o mâncare rapidă și la îndemână pentru cei care nu au mult timp pentru a găti preparate sofisticate. Sunt practice și versatile, ceea ce le face o alegere potrivită pentru masa de prânz. Pentru zilele de post, […]