Articole despre 'alimente fermentate'

MORCOVI fermentați cu ghimbir și turmeric, la borcan – un remediu probiotic care crește IMUNITATEA împotriva bolilor (rețetă simplă)

// Adaugă comentariu

Acest amestec fermentat posedă toate proprietățile terapeutice ale morcovului, ghimbirului și turmericului, plus beneficiile bacteriilor bune (probiotice) dezvoltate în urma procesului de fermentare. Morcovi fermentați – rețetă Rețeta este foarte simplă. Se prepară în 30 de minute. În loc de […]

Usturoiul NEGRU, sau usturoiul fermentat – un aliment-minune

// 1

Usturoiul negru este o nouă apariție pe scena alimentelor vegetale ale lumii, deși cu câteva sute de ani în urmă, reprezenta elixirul longevității la asiatici. În țările orientale precum Asia și Korea, usturoiul negru este renumit pentru proprietățile sale terapeutice […]

Alimentele Fermentate – Știai Cât de Sănătoase Sunt?

// 1

Băuturile și alimentele fermentate sunt probabil unul din cele mai “la modă” abordări în rândul nutriționiștilor. Fermentația este un proces natural, început de câteva mii de ani, și exploatat în beneficiul sănătății de numeroase popoare. Secretul alimentelor fermentate este conținutul […]

Alimente Fermentate – Beneficii și Preparare

// Adaugă comentariu

Legumele fermentate trec printr-un proces care servește la conservarea alimentelor, creând în același timp o serie de enzime benefice, inclusiv acizi grași Omega-3, vitamine din complexul B, și numeroase tipuri de probiotice. Alimentele fermentate natural sunt recomandate de medici ca […]