MIERE cu tinctură de PROPOLIS – un tonic imunitar excepțional, creat de maicile de la Mănăstirea Nera

Acest produs a fost creat în laboratorul de remedii naturiste de la Mănăstirea Nera. Conține un amestec ingenios de miere și tinctură de propolis, care poate fi administrat ca supliment alimentar pentru creșterea imunității și rezistenței la boli și infecții.

Propolisul are efecte biostimulatoare și bioregulatoare excepționale. Conține vitamine din complexul B, vitaminele, A, C, D, enzime, substanțe antiseptice și minerale (zinc, calciu, magneziu, fier, cupru, potasiu).

Miere cu Propolis Nera Plant

Studiile au arătat că acest produs apicol distruge o gamă largă de bacterii (streptococi, stafilococi, salmonella, bacili, proteus), ciuperci (candida), paraziți și virusuri, dovedindu-se a fi cel mai puternic agent infecțios din natură. Este antioxidant, anestezic, cicatrizant și antibiotic.

Mierea la rândul ei combate infecțiile, având efecte bune la nivelul aparatului respirator și digestiv. Are efecte regulatoare asupra glandelor. Este totodată un energizant natural bogat în peste 400 de substanțe organice (vitamine, minerale și enzime).

_______________________________________________________________________________________________________

Indicații terapeutice

Pe lângă efectele sale imunostimulatoare, acest produs ajută la eliminarea substanțelor toxice din corp și la protejarea organismului de daunele radicalilor liberi. Este recomandat persoanelor cu o sensibilitate crescută la îmbolnăviri, fiind util în:

– boli infecțioase și contagioase
– gripă, răceală, febră
– lipsă de vitamine și minerale
– colesterol crescut
– tumori
– ulcer gastro-duodenal
– colite, paraziți intestinali
– infecții urinare
– gușă tiroidiană
– migrene
– nevralgii
– inflamații hepatice
– alergii

Mierea cu tinctură de propolis susține funcția sistemului digestiv și previne îmbătrânirea prematură a organismului.

_______________________________________________________________________________________________________

Mod de administrare

Adulții pot lua câte 1 lingură, de 3-4 ori pe zi. Doza pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani este de ½ linguriță, de 2 ori pe zi, iar pentru copiii peste 3 ani – 1 linguriță, de 3-4 ori pe zi.

Preparatul se administrează pe stomacul gol, cu 30 de minute înainte de masă. Se fac cure de câte 4-6 săptămâni.

Acest produs este contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole, sau care au interdicție la alcool.

Un borcan de 550 de grame conține 33 ml de tinctură de propolis și miere naturală. Costă 50 de lei și poate fi comandat de pe site-ul neraplant.

_______________________________________________________________________________________________________

Sursă: Nera Plant, Miere Nera Plant cu tinctură de propolis: https://www.neraplant.ro/produs/miere-nera-plant-cu-tinctura-de-propolis/

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


1 comentariu

  1. Înclin să cred că e eficient.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.