DEODORANT natural făcut de maicile de la Mănăstirea Nera, cu IASOMIE

Acest produs este fabricat de mâinile dibace și pline de dăruire ale măicuțelor viețuitoare la Mănăstirea Nera din județul Caraș-Severin.

Deodorantul conține doar ingrediente naturale și este sigur pentru o utilizare zilnică. Are un parfum delicat de flori (roiniță și iasomie).

Deodorant natural Nera Plant

Deodorantele din magazine conțin compuși periculoși

Deodorantele și antiperspirantele din comerț reprezintă o reală amenințare pentru sănătatea noastră. Deși sunt deosebit de eficiente în mascarea mirosului neplăcut de transpirație, conțin foarte multe substanțe chimice cu potențial toxic și cancerigen.

Cei mai periculoși compuși sunt aluminiul și parabenii, care pătrund prin piele, ajung în țesuturile mamare și rămân acolo o zi întreagă.

Un studiu realizat în anul 2016 de Asociația Pro Consumatori România (APC) a descoperit că 77% din deodorantele din comerț (de tip roll-on) conțin substanțe care perturbă sistemul endocrin, substanțe cu potențial alergenic, compuși care produc toxicitate la nivelul creierului, compuși care pot cauza cancer sau mutații genetice.

_____________________________

Deodorant natural Nera Plant

Deodorantul realizat de maicile de la Mănăstirea Nera conține ingrediente care provin în proporție de 100% din agricultura organică:

– apă distilată
– apă de roiniță
– pudră de alăun
– lemonster
– gumă de guar
– bicarbonat de sodiu
– benzoat de sodiu
– alcool bezilnic
– acid benzoic
– acid scorbic
– alantoină
– lactat de sodiu
– ulei esențial de lămâie verde
– parfum
– D-limonene
– linalool

Deodorant natural cu iasomie

Ingredientele care combat mirosul neplăcut de transpirație prin uciderea bacteriilor sunt piatra de alăun, bicarbonatul de sodiu și lemonsterul.

Alăunul este un mineral natural cu proprietăți antibacteriene, alcaline și hipo-alergenice.

Lemonsterul este un agent deodorant natural, aprobat de Ecocert și Cosmos pentru utilizare în produsele naturale de îngrijire a corpului. Protejează împotriva mirosului de transpirație o durată mare de timp, până la 48 de ore.

Bicarbonatul de sodiu absoarbe mirosurile neplăcute, inclusiv a celor corporale. Are totodată efecte fungicide și antibacteriene. În acest produs este folosit într-o doză optimă pentru a nu cauza iritarea pielii.

_____________________________

Pe lângă faptul că are efecte dezodorizante naturale, este și antibacterian, emolient și antiinflamator. Nu suprimă transpirația precum produsele din comerț, ci permite eliminarea toxinelor prin porii de piele deschiși.

Nu irită pielea. Dimpotrivă, are efect calmant. Poate fi folosit fără probleme și de persoanele cu pielea sensibilă.

Se folosește ca orice deodorant, aplicându-se pe pielea curată și uscată.

____________________________

Deodorant Nera Plant – preț

Un recipient de 50 ml costă 25,75 lei și poate fi comandat de pe site-ul neraplant.ro.

Alte date de contact pentru comenzi:

Telefon: 0729. 984. 727

E-mail: [email protected]

Adresă: Mănăstirea Nera, Loc. Slatina Nera, jud. Caraș-Severin

Cod poștal: 327330

____________________________

Surse:

1. Nera Plant, Deodorant Nera Plant cu roiniță și iasomie: https://neraplant.ro/deodorant-nera-plant-cu-verbina-si-grapefruit-183.html

2. APC România, 77% dintre deodorantele tip roll-on analizate conţin substanţe perturbatoare ale sistemului endocrin şi substanţe alergene! http://www.apc-romania.ro/ro/i-77–dintre-deodorantele-tip-rollon-analizate-contin-substante-perturbatoare-ale-sistemului-endocrin-si-substante-alergene/MzkzLTA.html

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.