Cura de Slăbire cu Suc de Varză Crudă și Murată

Dieta cu suc de varză de 14 zile este un excelent mod de a curăța corpul de toxine și de a-l dezinfecta. Datorită proprietăților diuretice, sucul de varză ne ajută să eliminăm totodată și excesul de kilograme. Mai mult, sucul de varză consumat zilnic ne aduc un aport semnificativ de vitamine și minerale.

Cura de Slăbire cu Suc de Varză 7 Zile

Cura de Slăbire cu Suc de Varză 7 Zile

Cura de slăbire cu suc de varză 7 zile

Sucul de varză se obține ca orice alt suc natural, folosind un storcător electric de fructe, sau un robot. Dintr-o varză de mărime medie se extrage aproximativ un pahar de suc. Se beau câte 3-4 pahare pe zi înainte de mesele zilei, timp de 2 săptămâni. Este bine ca sucul să se preparare și să se consume imediat, cât mai proaspăt, pentru a absorbi toate substanțele nutritive.

Cura de slăbire cu suc de varză nu constă numai în acest ingredient magic, ci se poate consuma orice, fără produse fast-food, de patiserie sau mezeluri. Se recomandă reducerea ratei de zahăr, sare și grăsimi.

Dieta trebuie să se axeze în principal pe legume. Carnea se poate înlocui cu mâncăruri de fasole, linte sau mazăre, ciuperci, nuci și semințe. Cerealele integrale sunt bogate în acizi grași, și nu trebuie să lipsească din mesele zilnice. Peștele este cea mai bună sursă de acizi grași esențiali, precum și uleiul de măsline sau migdalele.

Efectele sucului de varză

Dieta cu suc de varză este ideală pentru cei care vor să slăbească ușor și rapid, deoarece varza are efecte digestive puternice, prin care accelerează metabolismul, stimulează tranzitul intestinal și arderea grăsimilor. Mai mult, sucul de varză previne constipația și balonarea, depunerile nesănătoase de grăsimi, dar și alte probleme digestive.

Datorită conținutului mare de vitamine, sucul de varză crește nivelul de energie al organismului și combate starea de oboseală care apare la jumătatea sau la finele zilei. Varza este o sursă minunată de fibre, antocianine, Vitamina A, B, C, E și K, calciu, potasiu, fier și magneziu.

Cura de slăbire cu varză murată 3 zile

Deși gustul de varză murată nu este cel mai plăcut, efectele merită orice efort de acomodare care este necesar la începutul curei. Dieta se ține doar 3 zile, deoarece este drastică și puternic detoxifiantă.

Se consumă un kilogram de varză murată pe perioada primei zilei, pentru detoxifierea corpului și eliminarea excesului de apă care cauzează retenția acesteia în corp. În a doua zi, se recomandă 700 g de varză murată, și se începe asocierea cu alte alimente, cum sunt ouăle fierte sau mere. La cină se poate pregăti o mâncare din varză murată cu cartofi copți, ceapă și unt. În ziua a treia, se consumă 500 g de varză murată simplă, sau preparată.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. mai buna-i zeama de varza …..scapi de tot din tine..)))

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.