Uleiul de Brusture Ajută la Creşterea Părului

Majoritatea femeilor au astăzi probleme cu piele şi mai ales cu părul. Se pare că învelişul nostru exterior are foarte mult de suferit din cauza stilului de viaţă fugitiv. Frumuseţea are ca punct de obârşie sănătatea interiorară. Poate nu ştiai, da lipsa de vitamine şi minerale duce la deteriorarea scalpului şi a părului.

Uleiul de Brusture Ajută la Creşterea Părului

Uleiul de Brusture Ajută la Creşterea Părului

Brusturele – Efecte asupra părului

Din leacurile bunicii, brusturele este unul aproape indispensabil. La nivel exterior, brusturele acţionează mai ales asupra părului uscat şi devitalizat. În acest scop se recomandă uleiul de brusture. Acest preparat are calităţi aproape miraculoase, reuşind să pătrundă până la rădăcina firului de păr şi să-l facă să crească mai uşor.Mai multe beneficii ale uleiului de brusture pentru păr aflaţi aici:

• Vindecă iritaţiile scalpului
• Calmează pielea de la nivelul capului
• Hrăneşte părul
• Repară părul fragil, uscat şi tern
• Îndepărtează mătreaţa
• Contribuie la creşterea părului
• Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui de la nivelul scalpului

Astăzi, brusturele este inclus cu succes în foarte multe produse din cosmetica naturistă. Datorită conţinutului bogat de vitamine A, C, B1, Eşi K, uleiul de brusture este recomandat şi în tratarea unor afecţiuni ale pielii, în special pentru acnee, riduri şi ten obosit sau îmbătrânit.

Uleiul de brusture este fabricat din rădăcina de brusture şi ulei de măsline. Se găseşte în toate magazinele naturiste. Este un produs foarte ieftin, şi totodată original. Poţi folosi uleiul de brusture ca atare, sau adăugat în şamponul sau balsamul obişnuit.

> Ulei de brusture pentru creşterea părului

Se prepară o mască dintr-o lingură de ulei de brusture şi o lingură din gel de aloe vera. Se amestecă ingredientele şi se adaugă uleiuri esenţiale: ulei de rozmarin, ulei de levănţică şi ulei de busuioc. Se aplică acest preparat la rădăcina părului şi se masează scalpul uşor. Se întinde apoi pe toată suprafaţa părului şi se lasă să acţioneaze 2 ore, apoi se spală cu şampon.

> Ulei de brusture pentru păr uscat, deshidratat

Se recomandă o mască din 2 linguri de ulei de brusture, o linguriţă de flori de gălbenele şi două gălbenuşuri de ou. Se amestecă bine până se obţine o pastă. Masca se aplică la nivelul scalpului şi pe lungimea părului înainte de spălarea cu şampon. Se lasă să pătrundă în piele 30 de minute. La urmă se clăteşte cu apă călduţă.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.