Top CEAIURI din plante pentru SLĂBIT

Femeile nu sunt niciodată mulţumite de aspectul lor fizic. Oricât ar fi de slabe, tot li se pare că mai trebuie să dea jos câteva kilograme. Dietele pentru slăbit au crescut în popularitate în ultimii ani. Grija excesivă faţă de trup şi imaginea exteriorară a început la Hollywood şi s-a extins ca o „molimă” asupra întregului glob.

Top Ceaiuri Pentru Slăbit

Există astăzi o modă în a bea ceaiuri pentru slăbit. În caz că te-ai gândit să combini detoxifierea cu slăbitul în aceeaşi cură, îţi recomandăm cele mai eficiente ceaiuri din plante.

1. Ceai de lămâie

Lămâia este unul din cele mai vânate fructe în rândul femeilor. Poţi prepara o licoare miraculoasă acasă, folosind zeama unei lămâi. Adaugă sucul în apă fiartă şi bea-l proaspăt, dimineaţa. Ceaiul de lămâie sau sucul de lămâie ajută digestia şi contribuie la absorbia optimă a zahărului din crop.

2. Ceai de păpădie

Păpădia este un miracol al lumii naturale. Ceaiul din păpădie este un diuretic extraordinar, cu rol în eliminarea toxinelor din corp. Se bea câte o cană pe zi, cu 30 de minute înainte de mesele principale ale zilei. Consumul de ceai de păpădie înlesneşte eliminarea deşeurilor nocive prin urină şi transpiraţie.

3. Ceai de ananas

Ananasul este un fruct zemos, absolut delicios pentru perioada verii. Se recomandă cura de slăbire cu ceai de ananas constă în consuml a unei căni de ceai pe zi. Ajută mai ales la eliminarea excesului de apă din organism şi îndepărtarea celulite.

4. Ceai de soc

Socul este un remediu naturist excepţional pentru detoxifierea organismului în perioada verii. Scade pofta de mâncare şi curăţă corpul de toxine. Vezi şi recomandarea pentru tinctura de flori de soc pentru slăbit.

5. Ceai verde

Ceaiul verde conţine polifenoli, substanţe care ajută la arderea grăsimilor şi la transformarea lor în energie. Se bea câte o cană de ceai verde dimineaţa şi la prânz, niciodată seara, pentru topirea ţesutul adipos.

6. Ceai alb

Ceaiul alb accelerează foarte mult arderile metabolismului. Comparativ cu ceaiul negru, ceaiul alb are mai puţină cofeină, ceea ce-l face ideal pentru consumul zilnic.

Citeşte mai multe despre:

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


Ți-a plăcut acest articol? Share pe:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.