Amestecul de HREAN și MIERE combate CANCERUL și are efecte benefice asupra întregului corp

Această rețetă este cunoscută din vechime și utilizată împotriva numeroaselor afecțiuni care vizează plămânii și aparatul respirator, și nu numai.

Doctorul Eugen Giurgiu recomandă amestecul de hrean și miere împotriva cancerului pulmonar și a altor organe care țin de aparatul respirator. Studiile au arătat că hreanul previne cancerului datorită conținutului de glucosinolați.

Hrean cu Miere

Hrean cu Miere

Hreanul conține de 10 ori mai mulți glucosinolați decât varza, compuși care curăță corpul de agenți carcinogeni și suprimă creșterea celulelor maligne și a tumorilor. Mai mult, hreanul stimulează genele corpului care ne apără de cancer.

Hrean cu miere – rețetă

Ingrediente

• 1 kg de rădăcină de hrean
• 1 kg de miere polifloră

Preparare

Se pot folosi cantități mai mici, respectându-se raportul de 1:1 la hrean și miere. Hreanul trebuie să fie tânăr, proaspăt și foarte iute. Evitați rădăcinile zbârcite sau deshidratate, care nu mai au aproape deloc suc.

Se curăță de coajă și se spală și se dă pe răzătoare. Se amestecă apoi cu mierea de albine până se obține un preparat omogen. Folosiți o lingură de lemn.

Păstrați pasta obținută într-un borcan de sticlă bine închis, la frigider. Preparatul nu trebuie să stea la macerat, se poate consuma imediat după preparare.

Este indicat să se amestece tot timpul în preparat înainte de administrare.

Se ia câte 1 lingură pe zi, dimineața. Se continuă apoi cu un ceai de plante selectate în funcție de tipul de cancer diagnosticat.

Alte beneficii ale consumului de hrean

Combinația de hrean și miere este de asemenea recomandată în afecțiunile cardiovasculare, precum hipertensiune arterială, angină pectorală și ischemie cardiacă. În aceste cazuri, se ia câte 1 linguriță pe zi (dimineața), în cure de 30 de zile, cu o pauză de 2 luni între ele.

Dacă se adaugă și lămâie în amestecul de hrean și miere, se va obține o rețetă eficientă pentru pierderea în greutate și eliminarea grăsimilor. Găsiți rețeta și modul de administrare în acest articol.

Consumul de hrean îmbunătățește imunitatea, combate infecțiile, susține sănătatea oaselor și digestia.

Studiile au arătat că efectele benefice ale hreanului se răsfrâng aproape asupra tuturor zonelor din corp:

– dureri articulare și musculare
– infecții urinare
– congestie în piept
– retenție de apă
– afecțiuni respiratorii
– răceală și gripă
– infecții sinuzale
– amigdalită
– dureri de cap
– mătreață
– detoxifierea ficatului și a întregului corp

Precauții și contraindicații

Persoanele cu hipotiroidism, afecțiuni gastrointestinale, ulcere stomacale sau intestinale, boala sindromului iritabil și boli de rinichi grave trebuie să evite consumul de hrean. Acesta este de asemenea contraindicat pe perioada sarcinii și alăptării.

Dacă urmați un tratament medicamentos, cereți sfatul medicului înainte de a începe o cură cu hrean. 

Surse articol:
1. https://tratamentenaturiste.wordpress.com/2016/10/31/eugen-giurgiu-tratamente-naturiste/
2. https://www.organicfacts.net/health-benefits/vegetable/horseradish.html
3. http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2016/05/30/horseradish-benefits.aspx
4. http://www.uncoverdiscover.com/health/health-benefits-of-horseradish/lowers-the-risks-of-cancer1/

Citeşte mai multe despre:

    Adaugă comentariu

    Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.