Pastă din SEMINȚE de DOVLEAC pentru viermi intestinali

Pasta din semințe de dovleac, lapte și miere este un medicament natural care distruge viermii intestinali, cunoscut din vechime. Eficiența acestui tratament este susțină și astăzi, de foarte mulți utilizatori ai remediilor populare.

Pastă din Semințe de Dovleac

Pastă din Semințe de Dovleac

În mod normal, o persoană sănătoasă ar trebui să se poată apăra eficient de paraziți și să prevină pătrunderea lor în corp. Însă atunci când imunitatea este scăzută, sau sistemul nostru digestiv nu funcționează cum trebuie, paraziții pot deveni o problemă. Specialiștii spun că infecțiile cu paraziți trec de multe ori nediagnosticate, din cauză că simptomele imită alte afecțiuni.

Pastă din semințe de dovleac – rețetă

Această rețetă are mare succes împotriva teniei și ascarizilor. Pasta din semințe de dovleac, lapte și miere foarte bună la gust, sățioasă și hrănitoare.

Ingrediente

• 1 kg de miez de semințe de dovleac
• 500 g de miere
• 500 ml de lapte bătut, iaurt sau apă

Preparare

Pentru a măcina miezul semințelor de dovleac, se poate folosi râșnița electrică de cafea, un robot de bucătărie sau un mojar. Pasta rezultată se amestecă apoi cu mierea și laptele bătut sau apa, până rezultă o compoziție omogenă.

Împărțiți amestecul în trei rații egale. Consumați câte o porție pe oră. După cele trei ore, se consumă 1-2 lingurițe de ulei de ricin. În cazul în care acest remediu nu are efect, se mai poate repeta o dată la 14 zile.

Altă rețetă, din medicina tradițională germană

Ingrediente

• 200 g de miez de semințe de dovleac
• 1 cană de iaurt

Preparare

Puneți semințe de dovleac într-un blender, și pulsați. Adăugați treptat iaurtul, până când obțineți o pastă fină. Mâncați pasta rezultată la micul-dejun, pe stomacul gol. Adăugați și 1 linguriță de miere de albine, pentru a spori efectele antifungice și antibacteriene ale iaurtului. După o oră, beți 1 pahar mare cu apă. Continuați să beți cât mai multe lichide pe parcursul zilei, pentru a curăța sistemele corpului.

Citeşte mai multe despre:

8 comentarii

  1. semintele de dovleac si cu miere + làmîie sunt deacord …dar laptele pentru ce i ? doar ca sà hràneascà si sà îmulteascà viermii intestinali ………

  2. si laptele bàtut ce este ??? … contine vaccinuri pentru animale , cazeina , hormoni de crestere pentru animale ( ca sà creascà puiul ) ……si noi oamenii de ce consumàm produse lactate ? ca sà suferim de artrità sà facem stop cardiac pentru cà exces de cazeinà împietreste arterele , venele si ca sà creascà cancerul în noi ………………………………….

    • Laptele bătut este un lapte făcut în casă, obținut prin fermentare, bogat în probiotice (bacterii bune). Produsele lactate fermentate sunt foarte sănătoase, și nu trebuie să renunțăm la ele.

    • sa fim realisti nimic nu mai este natural,si dupa interesele care le au comerciantii ( concurenta ) mai inventam cate ceva ;apa nu e buna ,mierea nu e buna ,laptele nu e bun …noi nu suntem buni.Ce este greu de inteles se urmareste micsorarea numarului populatiei suntem prea multi pe metru patrat de ozon.

  3. LaTaifas.ro @ ….và urmàresc zilnic ..aveti niste postàri interesante si retete ff bune sànàtoase …… dar toate produsele din lactate , carne …NU si NU sunt bune pentru organismul nostru …..ce ar fi mai aproape de gena noastrà si sà fie preparate din laptele crud , iaurd , brînza din caprà , oaie , màgàrità …dar si àstea tre. cosumate 1 / sàptàmînà NU în exces …iar din produsele din carne ce acceptà organismul nostru este jambonul afumat si uscat cu condimente 2 ani ( nu fiert) si sunca afumatà , salamuri condimentate afumate si uscate (si nu fierte )…si toate retetele astea sà provinà din animalele care le cresti retete fàcute cu mîna ta …si nu cumpàrate de la magazinele industriale mafiote au devenit miliardari adaugà numai hormoni de crestere , pesticide si fel de fel de vaccinuri animale cancerigene …care pe om îl îmbolnàveste în timp îl omoarà ……….. ne am pierdut traditia noastrà cu gràdina noastrà = farmacia verde si mica fermà = 100% sànàtate si beciul plin cà avem o iarnà lungà si friguroasà ….acuma suntem fudui înghitim toate kk ambalate frumos colorate si sclipitoare = CANCER

  4. cu toate publicitàtile la tv. pe net. cu alimentatia industrialà care este fff TOXICA pentru organismul nostru ….àstea sunt fàcute de laboratoarele , farmaciile mafiote criminale ca sà îmbolnàveascà lumea si ca sà cîstige ei bani …….dar noi nu tre. sà ne làsàm manipulati , tre. noi între noi sà transmitem adevàrata farmacie verde cu retete sànàtoase si NU totul fiert si pràjit pentru cà mîncarea transformatà devine toxicà pentru organismul uman ………. dar sunt mii de retete din legume , fructe sànàtoase pe àstea tre. sà le promovàm ……. „Lasa mâncarea sa îti fie medicament si medicamentul sà îti fie mîncare ”…… Hipocrate

  5. se poate prepara un lapte de migdale,in cel de vaca se dezvolta parazitii…

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.