Usturoi și Lămâie – Remediu Puternic Pentru Sănătate și Combaterea Cancerului

Amestecul de usturoi și lămâie este considerat un panaceu. Este un imunostimulator puternic pentru cei bolnavi și un tonic pentru cei sănătoși. Are un efect energizant profund, și purificator pentru sânge.

Cura de Sănătate cu Usturoi și Lămâie  
Usturoi și Lămâie

Usturoi și Lămâie

Acest tratament curăță corpul, în special vasele de sânge – făcându-le mult mai elastice și rezistente, ajută la scăderea colesterolului și trigliceridelor mari, și previne atacul de cord și angina pectorală. Remediul pe bază de usturoi și lămâie îmbunătățește vederea și este un leac preventiv extraordinar pentru cancer. Reîntinerește și protejează corpul de boli, și crește longevitatea.

INGREDIENTE

• 300 g de usturoi
• 1 kg de lămâi
• 1,5 litri de apă

PREPARARE

Se taie lămâile și usturoiul felii fine (sau se pot amesteca la blender), apoi se pun într-un vas cu apă clocotită. Se lasă la fiert un sfert de oră la foc mic. După ce s-a răcorit, preparatul se păstrează la frigider într-un recipient de sticlă, cu capac (un borcan).

ADMINISTRARE

Se bea câte 1 păhărel de 50 de ml, se dimineața, pe stomacul gol, înainte de micul dejun. Cura cu usturoi și lămâie durează 25 de zile. După o pauză de 10 zile, se poate reîncepe tratamentul dacă este nevoie, preparând un nou amestec.

Se impune respectarea dozei zilnice de 50 de ml, precum și pauza de 10 zile între cure.

Cei care nu au probleme de sănătate, pot urma acest tratament pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate, pentru menținere și creșterea longevității. În acest scop, aceștia pot urma 2 cure pe an de 25 de zile, cu o pauză de 6 luni între ele.

Citeşte mai multe despre:

7 comentarii

  1. Banuiesc ca strecurat se tine la frigider.

  2. Multumim pentru aceste informatii pretioase!

  3. pt hep B remedii naturiste,va rog…

  4. Carmen Netoiu

    in primul rand cele doua produse nu pot face rau.Usturoiul este un antibiotic natural,iar lamaia cum toata lumea stie ca intareste imunitate acorpului cu vit. naturala , ar trebui sa o mincam ca pe mar.

  5. nu stiu daca e bine sa fierbi lamaia!?? si apoi reteta nu spune daca filtram amestecul sau il lasam asa. Ambigua reteta.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.