Elixirul “INIMII” – suc de lămâie cu usturoi

Una din cele mai reușite rețete pentru sănătate este elixirul cu lămâie și usturoi. Dincolo de efectul profund alcalinizant și imunostimulator asupra corpului, acest remediu scade colesterolul și tensiunea arterială mare, menține inima sănătoasă, combate infecțiile și bolile cronice, curăță corpul de toxine și ajută la revigorarea întregului organism.

Apă cu Lămâie și Usturoi

Apă cu Lămâie și Usturoi

Elixirul inimii – rețetă

Ușor de preparat și administrat acasă, și totodată foarte accesibil oricui, acest leac are la bază o rețetă veche de câteva sute de ani, popularizată de vracii români și tibetani.

Ingrediente

• 40 de căței de usturoi
• 4 lămâi
• 2 litri de apă

Preparare

Cățeii de usturoi se curăță de coajă și se pun într-un blender împreună cu lămâile tăiate în patru. Lămâile se pun cu tot cu coajă, de aceea vă sfătuim să le spălați înainte cu oțet de mere, pentru îndepărtarea pesticidelor. Se pulsează până când rezultă un piure fin, care se pune apoi la fiert cu cei 2 litri de apă. După primul clocot, se ia de pe foc și se lasă la răcit. Acum, preparatul rezultat se poate strecura, sau se poate consuma ca atare, cu tot cu pulpă. Se poate adăuga și miere. Se păstrează în borcane sau sticle închise ermetic, la frigider. Dacă nu aveți un blender sau robot în casă, tocați lămâile mărunt, iar usturoiul zdrobiți-l.

Administrare

Se pune 1 lingură de preparat într-un pahar cu apă caldă, și se consumă în fiecare dimineață, pe stomacul gol. După 30 de minute, se poate lua micul-dejun. Tratamentul se face până la epuizarea cantității de preparat. Tratamentul se face 1 dată sau de 2 ori pe an.

Elixir cu Lămâie și Usturoi

Elixir cu Lămâie și Usturoi

Indicații terapeutice

– Curăță corpul de toxine
– Scade colesterolul și tensiunea arterială
– Desfundă arterele înfundate
– Scade riscul de blocare a arterelor
– Întărește pereții arterelor
– Ajută la tratarea aterosclerozei
– Stimulează eliminarea bilei
– Previne formarea de pietre la rinichi
– Scade riscul de infecții, răceală și gripă
– Întărește sistemul imunitar
– Ajută la formarea de colagen
– Previne deficitul de vedere și auz
– Ajută la metabolizarea grăsimilor și la slăbit

Precauții

Acest preparat poate cauza probleme persoanelor care suferă de boli de stomac, sau celor care urmează un tratament medicamentos. De aceea se recomandă consultarea medicului de familie înainte de începerea acestei cure.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. Eu primesc acest amestec, numai il primesc altfel cautati in internet, o sa o gasiti.Da, am primit jumatate din continutul care s-a primit si ma simpt mai bine, am slabit, s-au inbunatatit rezultatele sanjelui (facusem analize inainte de-a incepe si peste 1 luna, da va sfatui sa faceti acest tratament0

  2. cu siguranta voi incerca

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.