Pastile cu Drojdie de Bere – Administrare, Tratamente, Boli

Drojdia de bere a căpătat în ultima vreme reputația unui medicament autentic pentru diferite boli, dar mai ales este popularizată ca un ingredient prețios pentru sănătate. Drojdia de bere se găsește în farmaciile și magazinele naturiste, sub formă de fulgi sau tablete. Pastilele cu drojdie de bere au efecte terapeutice puternice, întrucât acestea sunt extracte din culturi de drojdie cu o concentrație mare de vitamine și minerale, îndeosebi vitamine din complexul B și seleniu.

Pastile cu Drojdie de Bere – Administrare, Tratamente, Boli  (Image courtesy sxc.hu)

Pastile cu Drojdie de Bere – Administrare, Tratamente, Boli (Image courtesy sxc.hu)

Cura cu pastile cu drojdie

_______________________________________________

În scop preventiv, se poate face o cură cu drojdie de bere de 10 zile, iar în scop terapeutic, în funcție de severitatea bolii, se poate urma un tratament de 20-30 de zile cu pastile de drojdie de bere, conform prospectului.

În orice caz, nu se va depăși o lună, deoarece drojdia de vere poate perturba flora intestinală. După o pauză de 7 zile, cura se poate relua la nevoie.

Pastile cu drojdie – Administrare

_______________________________________________

Drojdia de bere este benefică pentru cei mici deoarece ajută procesul de creștere și dezvoltare (întărirea oaselor, psihicului și intelectului). Drojdia de bere îi ferește pe copii de anemie și de probleme de concentrare.

> Copiii între 8 și 14 ani vor lua doar jumătate din doza zilnică recomandată pentru adulți, iar copiii între 4 și 8 ani vor lua doar un sfert din doza adulților.

> Tinerii sau adolescenții vor lua aceeași doză ca și adulții. Cura trebuie să dureze în cazul lor doar 10 zile pe lună. Drojdia de bere este o sursă minunată de vitamine și substanțe nutritive care ajută la reglarea proceselor hormonale și implicit la prevenirea acneei, tulburărilor de ciclu, hirsutism sau maturizare precoce a organelor genitale.

> Adulții se vor bucura de acest produs în ceea ce privește îmbunătățirea tonusului fizic și psihic. Drojdia de bere conține multe vitamine din complexul B, fiind un remediu primordial pentru combaterea stresului și oboselii.

> Vârstnicii pot urma un tratament de câte 3 săptămâni cu comprimate de drojdie de bere la schimbarea anotimpului, pentru menținerea sănătății, prevenirea bolilor degenerative care apar odată cu vârsta, integritatea sistemului nervos și cardiovascular, și prelungirea vieții.

Pastile cu drojdie de bere – Indicații terapeutice și boli

___________________________________________________________________________________________

– Anemie, lipsă de calciu și magneziu (se recomandă o cură de 21 de zile)
– Hepatita A, B și C
– Răceală, boli infecțioase (se face o cură de 2-3 săptămâni)
– Obezitate, greutate corporală mare, diabet (se fac mai multe cure de câte 20 de zile)
– Boli de inimă, colesterol mare, hipertensiune
– Boala Alzheimer, Parkinson, paralizie, depresie (se face o cură de 14 zile)
– Afecțiuni ale pielii, psoriazis (se fac mai multe cure de câte 30 de zile)
– Acnee (se aplică măști faciale cu 2 lingurițe de drojdie de bere, 2 linguri de miere și 2 linguri de ulei de măsline)
– Cancer esofagian, cancer la gât, cancer la ficat, cancer de prostată, cancer de piele, tumori, iradiere (se fac cure de câte o lună, de mai multe ori)

Drojdia de bere – Contraindicații

Persoanele alergice la drojdia de bere trebuie să se ferească de consumul acestui produs. Pot să apară stări de balonare la unele persoane. Pentru combaterea acestora, se recomandă câte o jumătate de linguriță de pulbere de chimen, de 3 ori pe zi.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. daca ai alergi la mucegai, sau prea multa candida albicans in corp nu e prea indicata altfel e o sursa buna de vitamine B (iti intareste imunitatea)

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.