Dumnezeu a trimis leacul cancerului de 3 ori! Unde este?

Cancerul face tot mai multe victime în fiecare an. Această boală se întinde peste lume ca o plagă greu de oprit.

Este mai ușor să previi decât să tratezi, spun medicii. Cancerul încă nu are leac, sau cel puțin asta ni se spune.

Dumnezeu a trimis leacul cancerului de 3 ori

Dumnezeu a trimis leacul cancerului de 3 ori: Gherontas Dositheos

Marii duhovnici spun că acest flagel duce multe suflete în rai. Sfântul Ioan de Kronstadt numea boala o scară către cer.

Iar Sfântul Părinte Paisie Aghioritul zicea despre cancer că a umplut raiul de suflete mântuite. El însuși a „văzut”, prin descoperire dumnezeiască, raiul plin de bolnavi de cancer.

Ieromonahul grec Dositheos de la Mănăstirea Agia Skepi din Serres, Parapotamos atinge subiectul cancerului vorbește într-o postare legată de provocările vieții contemporane.

Părintele a adus în atenție problema avorturilor, care este un flagel la fel de mare ca și cancerul. Și totuși, avorturile pot fi prevenite.

Cine știe câți sfinți s-ar fi născut din mamele care și-au avortat copiii? Cine știe câți oameni de știință, medici și alți oameni de bun folos societății s-ar fi născut dacă nu ar fi fost uciși mai înainte de naștere?

După cum știți, cancerul este una din cele mai rele boli. Se spune că un părinte se ruga adesea lui Dumnezeu ca să „trimită” leacul cancerului”.

Părintele Dositeos spune că acel monah, după ce a cerut îndelung Domnului să descopere tratamentul cancerului, a auzit un glas care i-a spus:

De trei ori l-am trimis, dar voi nu l-ați păstrat”.

Revelația părintelui respectiv se referă la cumplitul păcat al avortului. Omul care avea să inventeze leacul cancerului a fost lepădat înainte de naștere.

De trei s-a întâmplat acest lucru. Adică Dumnezeu a trimis trei oameni care aveau să descopere tratamentul cancerului, însă toți aceștia au fost avortați de mamele lor.

Iată cât de mare este răspunderea mamelor și a familiilor! Gestul avortului – care poate părea ceva izolat sau personal, produce daune ireparabile, cu repercusiuni la nivel global.

Articole similare

Pe site-ul nostru puteți găsi și alte articole utile pe această temă:

Raiul este plin de bolnavi de cancer – Sfântul Paisie Aghioritul
Rugăciune către Sfântul Partenie, tămăduitorul cancerului și tuturor bolilor și alungătorul diavolilor
Cancerul se tratează greu dar se previne ușor – Dr. Pavel Chirilă
Femeia pe care a salvat-o cancerul

Sursă articol: Orthodox Teachings of the Elders, God sent us a cure for cancer 3 times. An old monk’s revelation. Fr. Dositheos: https://www.youtube.com/watch?v=LGxWfDdTmnQ&ab_channel=OrthodoxTeachingoftheElders

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.