Alimente pe care un bolnav de cancer NU trebuie să le mai mănânce – expert în nutriție oncologică

Cancerul este o boală gravă, dar tratabilă, spune Marius Văduva – onco-fitoterapeut. Jumătate din procesul de vindecare depinde de alimentație.

Marius Văduva este expert în nutriția oncologică și creatorul unei metode de combatere a cancerului prin mijloace naturale.

Alimente pe care un bolnav de cancer nu trebuie sa le manance

Alimente pe care un bolnav de cancer nu trebuie sa le manance: Zirconicusso

Primul său pacient a fost chiar soția sa. Ea este cea care l-a determinat să aleagă această profesie. Reușind să învingă boala, au hotărât să continue pe această cale și să ajute și alți oameni.

Marius însuși a suferit de 16 operații de-a lungul vieții. Prin studiu personal și multă cercetare a obținut vindecarea mult dorită.

Clinica din România în care se tratează natural cancer, diabet, osteoporoză, boli autoimune

Cei doi soți au înființat Detox Nutri Fit. Este o clinică în care se tratează boli grave, precum cancer, diabet, boli autoimune sau osteoporoză. Metoda folosită este proprie și brevetată, fiind o noutate la noi în țară.

Ea presupune în primă fază o cercetare amplă a cauzei bolilor, prin numeroase analize. Din păcate, medicii din zilele noastre nu caută să identifice cauza care a dus la îmbolnăvirea organismului. Prescriu tratamente care nici măcar nu țintesc factorul declanșator.

„Corpul nostru poate învinge orice boală dacă este diagnosticat corect, iar cauzele îmbolnăvirii sunt eliminate”.

Peste 4.000 de pacienți le-au trecut pragul clinicii până în prezent, obținând rezultate bune în multe boli.

Lipsa de vitamine, minerale, acizi grași duce la cancer

Marius Văduva a constatat că procesul patologic își are originea într-o carență de minerale, vitamine, acizi grași și coenzime. Afirmă cu tărie că toate bolile pornesc de la un deficit nutrițional.

Cu toții ar trebui să facem analize măcar o dată pe an pentru a vedea dacă există lipsă de anumiți nutrienți în corp.

Pacienții care vin la clinica nutriționistului sunt testați individual, oferindu-li-se ulterior un tratament personalizat.

Plante și compuși anti-cancerigeni

Există deja un supliment pe care îl prescrie. Acest produs conține o combinație de plante și compuși care s-au dovedit eficace împotriva celulelor maligne.

Printre ele se numără: pelinița (sau pelinul dulce), tămâia indiană (Boswellia Serrata), vâscul, scorțișoara, astragalus, Graviola, Pau d’Arco, salvestrolii, acidul alfa-lipoic, acai, gheara mâței, turmericul activat, gheara diavolului, uleiul de chimen negru (negrilica), năpraznicul, aronia, quercetina, licopenul și altele.

Pe lângă suplimentele de plante, este importantă și schimbarea alimentației.

Alimente interzise în cancer

Bolnavul oncologic trebuie să înceteze să mai consume anumite alimente. Lista de mai jos trebuie extinsă la toate produsele care conțin aceste ingrediente.

  • zahărul
  • produsele lactate
  • carnea
  • grăsimile saturate
  • uleiul de palmier
  • uleiul de cocos
  • untul
  • untura
  • produsele de patiserie
  • ouăle
  • fructele foarte dulci sau foarte acre
  • germenii
  • cerealele germinate sau încolțite

„50% din lupta anticancer se bazează pe nutriție”

Pacienții cu cancer diagnosticat trebuie să evite în general orice sursă de proteină animală.

Sunt interzise de asemenea suplimentele cu fier hemn- deoarece acestea hrănesc și multiplică celulele maligne, vitamina B12, zeolitul și Coenzima Q10.

Trebuie evitate alimentele care produc mult acid în corp și crescut aportul de alimentele alcalinizante.

La fel de important este indicele glicemic al alimentelor, care nu trebuie să fie mare. Câteva alimente cu IG mare de care trebuie să vă feriți sunt berea, făina de orez și laptele de orez, cartofii prăjiți, mierea, pop-cornul, morcovii fierți, zahărul (alb și brun). Sfecla este permisă doar în stare crudă, deoarece are un IG mic (30).

Toate alimentele listate mai sus (și derivatele lor) trebuie restricționate pe o perioadă de cel puțin 6 luni.

Articole similare

Vă recomand și alte articole utile despre alimentația în cancer:

Alimente bogate în vitamine și minerale importante în terapia anti-cancer
5 compuși din alimente cu efecte anticancerigene naturale
7 alimente care stimulează producția de celule „natural killer” (care combat virusurile, bacteriile și celulele canceroase)
11 super-alimente care dezarmează cancerul la sân – dr. Kristi Funk

Sursă articol: Detox Nutri Fit, Interviu Taifasuri: https://www.detoxnutrifit.ro/articole/noutati/interviu-taifasuri

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.