Cura cu Suc Lămâie Pentru Slăbit, Celulită și Exces de Apă în Țesuturi

O mare valoare terapeutică o are lămâia, un fruct citric pe care îl folosim de multe ori fără să-i cunoaștem mulțimea proprietăților benefice sănătății: antiinfecțioase, antiinflamatorii, fluidifiante sangvine, antireumatice, digestive, stimulente imunitare, tonice hepatice și nervoase, hipoglicemiante și vitaminizante A, B, C.

Cura cu Suc Lămâie Pentru Slăbit

Cura cu Suc Lămâie Pentru Slăbit

Sucul din pulpa de lămâie acționează ca un tonic general pentru organism. Datorită Vitaminei PP, sucul de lămâie protejează vasele de sânge, calmează și combate aciditatea gastrică, alcalinizează pH-ul corpului, reduce vâscozitatea sângelui, și ajută la dizolvarea cristalelor de urați depuși pe încheieturi. Cura cu suc de lămâie este o metodă naturală de detoxifiere și curățare a corpului. Acționează de asemenea ca un remineralizalt pentru cei slăbiți.

CUM SE FACE CURA CU SUC DE LĂMÂIE

Cura cu suc de lămâie ajută la reglarea apetitului în mod natural, astfel încât pierderea în greutate se face mult mai ușor. Comparativ cu alte cure de slăbire, sucul de lămâie reduce semnificativ efortul de a slăbi, mai ales la cei care se luptă cu controlul apetitului.

În prima zi se consumă sucul de la 1 lămâie. Doza se crește cu câte 1 lămâie pe zi, până când se ajunge la 10 lămâi pe zi, apoi se scade cu câte 1 lămâie pe zi. Sucul se bea diluat cu apă, fără să se adauge miere sau alți îndulcitori. Sucul de lămâie se bea pe stomacul gol, înainte de masă.

În perioadele de pauză ale acestei cure, se consumă un macerat de mușețel și lămâie. Se pune 1 linguriță de flori de mușețel într-un bol, și deasupra se așează 1 lămâie tăiată rondele. Se lasă la macerat peste noapte. Dimineața, se stoarce. Din ceea ce rămâne, se face o infuzie cu jumătate de pahar de apă fiartă. Se strecoară, se lasă să se răcească și apoi se amestecă cu maceratul. Se bea pe stomacul gol.

ALTE BENEFICII

• Hipertensiune arterială
• Afecțiuni hepatice
• Afecțiuni biliare
• Diabet
• Colesterol mare
• Litiază urică
• Poliartrită reumatoidă

• Varice, arterită, flebită, tromboflebită

PRECAUȚII

Persoanele care suferă de retenție de apă în țesuturi, trebuie să evite consumul de alte lichide pe parcursul acestei cure. Persoanele anemice vor urma această cură până la 4 lămâi pe zi, pe o durată de 6 zile.

Consumat în cantități mari sau inadecvate vârstei și structurii corporale, sucul de lămâie poate cauza stări de slăbire exagerată a corpului și a resurselor interne. Poate da de asemenea paloare, amețeală sau chiar leșin.

3 comentarii

  1. Da am facut de f multe ori si nici un rezultat cine are celulita ramane cu ea daca nu sport si interventii

  2. 10 lamai pe zi consumate , ajungeti la urgenta!!! Sunteti nebuni!!!
    Sper sa nu incerce careva asa ceva!!!
    1 lamaie pe zi e suficient, jumatate dimineata si jumatate seara inainte de culcare!!!!!!!!!!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.