ENERGO FORTE – medicament natural din miere, polen, propolis și lăptișor de matcă

Apicultura este o adevărată industrie farmaceutică a naturii. Produsele din stup sunt medicamente veritabile, care au o valoare nutrițională extraordinară și o acțiune terapeutică multivalentă.

Miere, Polen, Propolis, Lăptișor de Matcă

Miere, Polen, Propolis, Lăptișor de Matcă

Cel mai simplu mod de a beneficia de efectele tonice, curative și profilactice ale produselor apicole este să le consumăm amestecate.

Dacă aveți posibilitatea să procurați produse apicole proaspete, naturale, vă puteți prepara singur un „borcan de energie” acasă. Aveți nevoie de: miere de albine, polen, propolis și lăptișor de matcă. Pe site-ul nostru puteți găsi 2 rețete de acest fel, aici și aici.

Acest amestec se poate găsi și gata preparat, la magazinele apicole și naturiste, sau îl puteți comanda online. Un astfel de produs complex, care conține toate aceste ingrediente puternice este Energo forte. Un borcan de 400 de grame costă în jur de 20 de lei.

Energo forte este un amestec fabulos de proteine, toți aminoacizii esențiali, calciu, magneziu, zinc, fier, cupru, potasiu, sodiu, vitaminele A, B1, B2, B6, D, E și K, acizi grași și glucide, într-o formă cât se poate de naturală.

Are un gust foarte bun, datorită aromelor plăcute ale mierii și granulelor de polen.

Indicații terapeutice

După cum o sugerează și numele, Energo forte este un produs care crește nivelul de energie, fiind în mod deosebit recomandat persoanelor obosite și slăbite. Are proprietăți regeneratoare și ajută la revitalizarea corpului.

– avitaminoze (lipsa unor vitamine din corp)
– lipsă de calciu sau alte minerale
– tulburări de nutriție
– dereglări metabolice
– anemie, astenie
– oboseală, surmenaj
– ulcer stomacal
– afecțiuni ale stomacului și intestinelor
– boli hepatice și de fiere
– boli de prostată
– tulburări ale circulației sangvine
– afecțiuni respiratorii
– dereglări ale tranzitului
– infecții urinare

Cum se administrează

Se ia câte 1 linguriță, de 3 ori pe zi, înainte de masă. Amestecați cu o lingură înainte de consum, pentru o mai bună omogenizare.

Energie la Borcan, din Produse Apicole

Energie la Borcan, din Produse Apicole

Contraindicații

Acest produs extraordinar nu are efecte secundare. Trebuie evitat însă de persoanele care au diabet sau alergie la polen sau la alt produs apicol.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. Anghel Gratziela

    As vrea sa-mi prepar eu acest medicament natural cu miere, polen, propolis si laptisor de matca, dar nu stiu ce cantitati trebuie utilizate.Daca m-ati puta ajuta, ar fi minunat! Multumesc!

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.