Cel mai tare ELIXIR pentru SĂNĂTATE, IMUNITATE și ENERGIE – o rețetă simplă, excepțională

Deși în sezonul rece avem nevoie de produse care să ne crească rezistența corpului la răceli și infecții, o cură de întărire a imunității și de creștere a energiei este binevenită oricând, mai ales celor slăbiți, convalescenți sau cu o capacitate redusă de apărare a organismului de boli.

Elixir Pentru Imunitate

Elixir Pentru Imunitate

Elixir pentru imunitate – rețetă

Acest elixir combină 5 dintre cele mai puternice plante și remedii imunostimulatoare, energizante și hrănitoare: cătină, propolis, polen (un aliment complet) și miere. Pentru a-l face și mai puternic, la această rețetă noi am adăugat și 50 ml de sirop de coacăze negre, care este considerat campionul imunității.

Elixir Pentru Imunitate

Elixir Pentru Imunitate

Ingrediente

• 1 sticluță de tinctură de propolis
• 1 sticluță de tinctură de echinacea
• 1 sticluță de ulei de cătină (sau 50 ml de sirop de cătină)
• 100 g de polen crud
• 700-800 g de miere

Preparare

Pentru a prepara acest elixir senzațional, nu trebuie decât să mergeți la un magazin naturist, și să procurați produsele listate mai sus. Dacă aveți boabe de cătină proaspătă/congelate sau sirop de cătină, folosiți-o în loc de ulei.

Elixir Pentru Imunitate

Elixir Pentru Imunitate

Căutați un borcan de sticlă de 800 de grame. Spălați-l bine, apoi începeți să adăugați ingredientele, rând pe rând. La final, turnați miere de albine până se umple borcanul. Amestecați cu o lingură până când obțineți o masă omogenă. Veți vedea că în scurt timp, granulele de polen se vor dizolva, și vor lega compoziția ca o cremă. Medicamentul rezultat este dulce, aromat, fin și foarte-foarte sănătos.

Elixir Pentru Imunitate

Elixir Pentru Imunitate

Puneți capacul, și dați borcan la frigider. Tratamentul se poate începe imediat, sau de a doua zi. Dacă folosiți cătină proaspătă sau congelată, lăsați amestecul la macerat câteva zile.

Elixir Pentru Imunitate

Elixir Pentru Imunitate

Se ia în fiecare dimineață câte 1 linguriță, pe stomacul gol, sau de mai multe ori pe zi, în funcție de starea dvs. de sănătate. Nu consumați acest preparat seara, deoarece este energizant și vă poate strica somnul de noapte.

Miere, Propolis, Cătină, Polen

Miere, Propolis, Cătină, Polen

Cu siguranță veți fi încântați de rezultate. Așa că, după ce se termină, puteți să mai preparați o rundă.

Contraindicații la acest elixir au persoanele alergice la polen sau la echinacea, și copiii sub 3 ani, care nu au voie să consume miere. În cazul celor alergici, se poate renunța la polen.

*Sfaturile și orice informații despre sănătate disponibile pe acest site au scop informativ, nu înlocuiesc recomandarea medicului. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a începe o cură sau un tratament naturist, pentru a evita interacțiunea. Prin amânarea sau întreruperea tratamentelor medicale clasice vă puteți pune sănătatea în pericol.


6 comentarii

  1. Multumesc ! O zi frumoasä vä doresc

  2. Cu siguranță e minunat

  3. Toate medicamentele de sinteza au contra indicatii.

  4. Imi plac asemenea retete si sfaturi ,as veni cu o intrebare ref. la catina congelata,varog daca ma puteti informa cam in ce procent isi pierde din continutul valoros fata de catina proaspata? Multumesc pt.raspuns.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.