Citromicina – un antibiotic și antiviral natural obținut din sâmburi de grepfrut (cum se folosește în diferite infecții)

Dacă nu ați mai auzit până acum de citromicină, vă invit să faceți cunoștință cu acest nou antibiotic natural. Este un supliment alimentar care merită toată atenția noastră.

Ajută la prevenirea și tratarea infecțiilor care afectează diverse sisteme și organe ale corpului.

Citromicina, antibiotic si antiviral natural din samburi de grepfrut = cum se foloseste in diferite infectii

Citromicina, antibiotic si antiviral natural din samburi de grepfrut = cum se foloseste in diferite infectii: Azerbaijan stockers

Ce este citromicina?

Așa cum o arată și numele, acest produs este obținut din citrice. Mai exact, este un extras din sâmburi de grepfrut. Efectul principal pentru care este promovat este cel antibiotic.

Citromicina – proprietăți

Citromicina are proprietăți dezinfectante și antibiotice diverse. Este deopotrivă antibacterian, antiviral, antifungic, antimicotic și antiparazitare.

Nu mai puțin importantă este capacitatea sa antioxidantă puternică. Citromicina este bogată în bioflavonoide. Este de asemenea o sursă bună de vitamina C, tocoferol, minonoide, steroli și minerale.

Extractul din sâmburi de grepfrut are potențial anticancerigen.

Citromicina – beneficii

Citromicina acționează benefic asupra sistemului imunitar, aparatului digestiv și pielii. Este indicată în următoarele afecțiuni:

  • infecții respiratorii
  • bronșită, amigdalită
  • rinită, sinuzită
  • afecțiuni bronșice și pulmonare
  • ganglioni limfatici umflați
  • infecții digestive
  • infecții renale
  • infecții vaginale
  • infecții cu E. coli
  • infecții cu Stafilococ auriu
  • infecții cu Candida albicanis
  • pietre la rinichi
  • ciuperca unghiei
  • micoze bucale
  • micoza scalpului

Citromicina nu perturbă flora intestinală, așa cum fac antibioticele de sinteză. Sâmburii de grepfrut țintește doar microorganismele patogene și agenții infecțioși.

Bioflavonoidele sale susțin imunitatea în mod natural. Aceste substanțe antioxidante combat efectele distructive ale radicalilor liberi asupra celulelor.

Citromicina – utilizări și administrare

Citromicina se consumă diluată cu apă sau suc de grepfrut. Doza indicată pentru adulți este de 7-10 picături, de 1-3 ori pe zi. Pentru copiii peste 2 ani, doza este de 3-5 picături, de 1-3 ori pe zi.

Iată câteva utilizări pe afecțiuni:

Infecții reno-urinare: se administrează câte 15 picături de Citromicină, de 3-4 ori pe zi. Picăturile se pun în puțin suc de grepfrut proaspăt stors.

Acest amestec previne de asemenea formarea pietrelor la rinichi și favorizează expulzarea lor din corp.

Infecții virale sau bacteriene: se recomandă câte 10-15 picături de Citromicină în puțină apă, odată la fiecare 4 ore; doza pentru copiii peste 2 ani este 3-5 picături pe zi.

Infecții digestive: se iau câte 10 picături de Citromiciă din 4 în 4 ore încă de la primele semne.

Dezechilibre ale florei intestinale, ciuperci în corp: se iau câte 10-15 picături de Citromicină, de 2-3 ori pe zi, timp de 3-4 săptămâni.

Candidoză vaginală: se recomandă același tratament intern, plus spălături săptămânale cu o soluție din 30 de picături de Citromicină și 150 ml de apă.

Micoze ale pielii: se face o cură de 3-4 săptămâni cu 10-15 picături de Citromicină, de 2-3 ori pe zi; în paralel se fac și spălături cu o soluție obținută din 30 de picături de Citromicină și 150 ml de apă.

Fermentații intestinale: se consumă câte 10 picături de Citromicină odată la 4 ore; după acest tratament se va consuma cărbune medicinal.

Micoza bucală: se amestecă 30 de picături de Citromicină în 100 ml de apă și se fac clătiri ale gurii, de 3 ori pe zi.

Ciuperca unghiei: se aplică puțină Citromicină pe unghia afectată, de 2-3 ori pe zi, până la vindecarea definitivă.

Micoza scalpului: se masează pielea capului afectată cu o soluție obținută din 30 de picături de Citromicină și 2 linguri de apă; se pot adăuga 10-20 de picături de Citromicină și în șampon.

Detoxifierea corpului: persoanele expuse la poluanți și toxine din mediu, apă sau alimente pot face cure cu Citromicină și Zeolit.

De unde poți cumpăra Citromicina?

Există câteva firme românești care produc și comercializează produse pe bază de Citromicină, precum Bionovativ sau Dacia Plant.

Pot fi căutate în magazinele naturiste, sau le puteți comanda online. Dați o căutare pe internet și le veți găsi. Prețul variază între 30 și 50 de lei. 

Articole similare

Pe site-ul nostru puteți găsi și alte articole utile pe această temă:

Grepfrutul – un fruct excelent pentru detoxifiere și scăderea în greutate
Grepfrutul nu trebuie să lipsească din alimentația femeilor  (combate bolile cardiace și osteoporoza)
Semințele de grepfrut tratează infecțiile urinare rezistente la antibiotice
Lista medicamentelor care interacționează cu sucul de grepfrut

Surse articol:

1. Life, Citromicina – mod de utilizare în diferite afecțiuni: https://life-bio.ro/citromicina-mod-de-utilizare-in-diferite-afectiuni/
2. Puterea Plantelor, Citromicina – Extract de grapefruit – antibiotic și antiviral natural: https://blog.putereaplantelor.ro/citromicina-extract-de-grapefruit-antibiotic-si-antiviral-natural/

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.