Înfășoară-ți picioarele, brațele, fruntea în folie de aluminiu ca să scapi de dureri

Folia de aluminiu destinată gătitului, ambalatului sau depozitării alimentelor are parte de multe critici.

Este un produs destul de controversat în industria alimentară.

Infasoara-ti picioarele, bratele, fruntea in folie de aluminiu ca sa scapi de dureri

Infasoara-ti picioarele, bratele, fruntea in folie de aluminiu ca sa scapi de dureri: Fabrikasimf

Sunt specialiști care avertizează că aluminiul poate deveni toxic dacă este ingerat în cantități care depășesc limita admisă, adică 1 mg/kg corp. Acest metal poate afecta în mod deosebit sistemul nervos.

Folia de aluminiu nu are riscuri dacă este folosită ocazional. Are chiar unele proprietăți terapeutice, în special la nivel extern.

Împachetările cu folie de aluminiu diminuează durerile

În medicina tradițională din China se practică împachetările în hârtie de aluminiu, care au fost testate ulterior de cercetătorii ruși. Această terapie simplă este folosită pentru diminuarea durerilor corporale.

Pare incredibil, dar merită încercat. Nu aveți nimic de pierdut. Metoda este foarte simplă. Cu siguranță aveți un sul cu folie de aluminiu în casă.

Cum se face procedura

Tot ce trebuie să faceți este să desfaceți o foaie de aluminiu suficient de mare cât să acopere zona dureroasă pe care vreți să o înveliți.

Înfășurați-o cu folia de aluminiu, cu partea strălucitoare spre piele. Mulați-o pe zona/membrul respectiv. Dacă nu stă, o puteți fixa cu un bandaj. Lăsați-o să acționeze peste noapte sau minim o oră. Faceți acest tratament timp de 1 săptămână.

Atenuează diverse dureri corporale

Se poate aplica de asemenea pe frunte pentru durerile de cap și migrene. Se poate pune pe coate, pe genunchi, pe încheieturi, pe gambe, pe spate, pe ceafă.

Este indicată și în boli mai severe, precum nevralgie, sciatică, reumatism, artrită, calcificare (depuneri de săruri de calciu în țesuturi). Ajută și la tratarea cicatricilor post-operatorii.

Împachetările cu folie de aluminiu ajută și în răceală. În acest scop este indicat să folosiți mai multe straturi de folie de aluminiu. Puneți 5-7 foi la un membru. Lăsați-le să acționeze o oră. Procedura se poate face din 2 în 2 ore, de 3 ori pe zi, minim 7 zile la rând.

La fel se poate folosi pentru lumbago sau sciatică. Se creează un înveliș din 5-7 foi de aluminiu care vine pe zona dureroasă.

Învelișul se lasă 2 ore pe corp, apoi se face o pauză de 2 ore. Carcasa din staniol creată se folosește de încă 3-4 ori în aceeași zi.

Pentru durerile de cap, înfășurați folia de aluminiu de 2-3 ori pe frunte sau pe capși lipiți captele. Fixați-le cu bandă adezivă. Purtați casca obținută în timpul nopții.

Beneficiile foliei de aluminiu

Cercetătorii din Rusia au descoperit o proprietare inedită a aluminiului. Acest metal stochează energia și reglează fluxul energic din meridianele corpului, potrivit medicinei chineze. Aplicată pe locul dureros, folia de aluminiu echilibrează fluxul de curenți cu frecvență joasă și înlătură durerea.

Unii au învățat mai demult la Departamentul de Fizică și Chimie de la Universitatea din Moscova că folia de aluminiu este un remediu valoros pentru durerile articulare și circulația sangvină.

Articole similare

Pe site-ul nostru puteți găsi și alte rețete similare:

Împachetările cu cartofi – leac pentru dureri de sciatică, reumatism, lumbago
Împachetările cu varză reduc inflamația și durerea din orice zonă a corpului
Împachetările cu ulei de ricin – indicații terapeutice + metodă de utilizare

Surse articol:

1. Priroda Leci Sve, Folia de aluminiu își merită greutatea în aur: ajutor din cap până în picioare: https://www.youtube.com/watch?v=Y7YLQ2KgI6c&ab_channel=Prirodalecisve
2. Formula As, Aluminiul din farfurie: https://www.formula-as.ro/2019/06/30/aluminiul-din-farfurie/
3. Sfatul Medicului, Beneficiile foliei de aluminiu pentru sănătate: https://www.sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/beneficiile-foliei-de-aluminiu-pentru-sanatate_14676

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.