Mărturii despre efectele miraculoase ale polenului

Polenul este atât de miraculos și complet din punct de vedee nutrițional încât nici un laborator din lume nu îl poate reproduce sau multiplica.

Acest produs al stupului oferă corpului uman toți nutrienții de care are nevoie.

Marturii despre efectele miraculoase ale polenului

Marturii despre efectele miraculoase ale polenului: Azerbaijan-stockers

Polenul – un aliment complet

Polenul de albine conține cantități mari de:

• aminoacizi (arginină, histidină, isoleucină, leucină, lizină, metionină, fenilalanină, treonină, triptofan, valină);
• minerale (potasiu, magneziu, calciu, cupru, fier, siliciu, fosfor, sulf, mangan);
• vitamine și hormoni (vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, biotină, acid folic, alfa/beta caroten, inozitol, lactoflavină;
• pigmenți cu rol antioxidant (flavoxantine, xantofile, caroten, flavonoli, querceitină, zeaxantină, licopen, crocetină etc);
• alți compuși: apă, zaharuri, carbohidrați, acizi grași, proteine, rutină, hormonul uman de creștere.

Mărturii despre efectele miraculoase ale polenului

Foundation for Alternative and Integrative Medicine prezintă o serie de mărturii despre vindecări produse cu ajutorul polenului de albine.

Un tânăr suferea de acnee – coșuri și pustule de peste 5 ani. A încercat tot felul de tratamente, fără succes. A observat că fratele său lua câte 3000 mg de polen pe zi. În 3 zile, roșeața a dispărut. A încercat și el și a scăpat de acnee.

Un bărbat de vârstă medie se lupta de 7 ani cu o infecție cauzată de ciuperca Coccidioides. Această specie de fungi trăiește în sud-vestul Statelor Unite, în Mexic, America Centrală și de Sud. După 3 luni de cură cu polen, afecțiunea a dispărut în proporție de 50%.

O femeie de 40 de ani suferea de mulți ani de depresie severă, încât abia putea funcționa. După o săptămână, granulele proaspete de polen a încetat să mai doarmă așa de mult. După 2 luni de tratament, depresia a dispărut. A început să facă plimbări lungi și treabă în casă. După un an a slăbit 9,5 kg.

Citește și – Aveți hemoglobina mică, anemie, depresie sau lipsă de energie? O cură cu polen vă poate ajuta

Un tânăr supraponderal cu vârsta de 28 de avea cu 30 de kilograme în plus față de greutatea normală. Se simțea obosit. A consumat polen timp de 4 luni și a început să scadă în greutate. Pierdea în jur de 1 kg pe săptămână. A devenit apt să facă exerciții și mai încrezător în sine. În urma curei cu polen s-a îmbunătățit și vigilența mentală.

O femeie de 24 de ani avea glicemia mică. A încercat o dietă vegetariană, eliminând toate tipurile de zaharuri, inclusiv mierea. A început să ia polen la micul-dejun. După 2 săptămâni a constatat o ameliorare evidentă a simptomelor. O altă femeie de 38 de ani cu hipoglicemie și supraponderală a scăpat de depresie și frica constantă pe care o avea. A căpătat bună-dispoziție și energie după ce a consumat polen.

Un diabet de 74 de ani cu o greutate de 116 kg lua insulină de 5 ani. A consumat polen și nu a mai avut nevoie de insulină, de medicamente pentru ulcerații sau artrită în ultimele luni.

Doi soți au consumat câte 2 capsule cu polen timp de 2 luni și au scăpat de sforăit.

O persoană s-a vindecat de o infecție la colon după ce a luat câte 6 capsule de polen pe zi, timp de 4 săptămâni. Înainte făcuse 6 luni de tratament medicamentos fără succes.

Un medic a spus: „Le dau acest polen de albine tuturor pacienților mei. Este un produs excelent. Îl recomand tututor colegilor mei medici”.

Citește și – Aveți miopie, colesterol crescut, hipertensiune, ateroscleroză sau diabet? Consumați polen!

Un bărbat de 51 de ani cu ateroscleroză și blocaj cardiac inoperabil a suferit un accident vascular cerebral. Starea lui s-a îmbunătățit semnificativ după ce a consumat polen de albine.

O tânără de 20 de ani avea diverse probleme de sănătate: absența menstruației, căderea părului, dureri de cap și de spate frecvente, oboseală, sensibilitate la produsele cosmetice. A început să consume polen. După 8 luni, menstruația s-a reglat pentru prima dată în 7 ani. Polenul a întărit-o, a ajutat-o să doarmă mai bine, i-a dat o stare de spirit mai bună, părul a crescut mai gros. Nu mai avea frisoane.

O altă femeie se simțea deprimată după naștere. Hormonii ei erau perturbați. În 3 luni, polenul a ajutat-o să aibă din nou menstruații regulate. Dispoziția ei s-a îmbunătățit. Unghiile și părul au început să crească mai puternice.

O femeie de 72 de ani avea mari dureri de artrită la genunchi, picioare, mâini, spate și șold. Acestea erau complicate de o ostemielită din cauza căreia avea un picior mai scurt decât celălalt. A luat câte 1 linguriță de polen înaintea meselor, timp de 30 de zile. A căpătat mai multă energie. Medicul a constatat că se află într-o stare de deplină sănătate. Tensiunea arterială era perfectă, ia analizele sangvine excelente.

2 lingurițe de polen a redus zonele de psoriazis la un bărbat de 55 de ani în 2 luni. Boala era instalată de 14 ani.

Un bărbat de 81 de ani care nu mai putea merge singur a făcut o cură de 2 luni cu polen. A putut să meargă din nou singur, fără sprijin. La o altă femeie vârstnică, polenul a ameliorat senilitatea. Vârstnicii se simt grozav după ce iau polen.

Polenul ameliorează alergiile, constipația și oboseala. Face părul grizonat să devină din nou negru, gros și lucios.

Citește și – Polenul să fie pe masa voastră zilnică. Este un aliment-remediu – dr. Mirela Stranț

Înlătura nevoia de medicamente antiacide. Reduce eczemele, greutatea corporală, durerile de picioare, guta, bursita, bolile de inimă, emfizemul pulmonar.

Previne răceala, gripa, balonarea și alte problemele digestive.

Sursă articol: The Arthritis Trust of America, Bee polen: the perfect food, Foundation for Alternative and Integrative Medicine: https://www.faim.org/bee-pollen-the-perfect-food

Citeşte mai multe despre:

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.