Suc de Varză şi Moare de Varză Pentru Slăbit şi Cancer

Varza este o legumă înzestrată cu proprietăţi terapeutice senzaţionale. Factorul curativ de la varză este frunza. Sucul din frunze de varză, sau moarea din varza murată sunt leacuri surprinzătoare recomandate de medicina populară în: constipaţie, digestie dificilă, obezitate, boli febrile, diabet, sensibilitate la frig, anemie, slăbiciune cronică sau cancer.

Suc de Varză şi Moare de Varză Pentru Slăbit şi Cancer

Varza (Brassica oleracea) este una din puţinele alimente folosite cu succes în prevenirea şi chiar ameliorarea simptomelor cancerului. Sucul de varză este un tonic general excepţional pentru un organism vlăguit, sărac în vitamine şi minerale. Se poate bea şi moare de varză, cu efect purificator şi antiinflamator.

Reţetă suc de varză pentru slăbit

Dieta cu suc de varză este una din cele mai eficiente în ceea ce priveşte eliminarea surplusului de kilograme. Se beau câte 3-4 pahare de suc proaspăt zilnic, înainte de mese şi gustări. Varza este o sursă minunată de vitamine şi minerale care te ajută să slăbeşti sănătos.

O reţetă eficientă de slăbit este cea cu suc de varză şi suc de grepfruit. Prepară un amestec din câte 200 ml din fiecare şi bea câte un pahar, cu 10 minute înainte de fiecare masă a zilei. Sucul de varză şi grepfruit taie pofta de mâncare, dă saţietate şi curăţă organismul în profunzime, accelerând arderile şi digestia. Cura se poate ţine 2 luni, urmată de 10 zile pauză.

Moarea de varză întăreşte imunitatea

Se beau câte 2 pahare de moare de varză pentru stimularea circulaţiei sângelui şi încălzirea extremităţilor pe perioada iernii. La febră, se bea câte un pahar de moare de varză, de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pentru creşterea imunităţii şi reducerea efectelor produse de sedentarism, se bea moare de varză în cantităţi mai mari, 3-4 pahare pe zi de suc proaspăt.

Sucul de  varza un stimulent digestiv puternic

Sucul de varză murată este un remediu naturist pentru remedierea problemelor digestive uşoare sau cronice. Se poate bea pentru stimularea tranzitului intestinal blocat, pentru normalizarea digestiei, pentru viermi intestinali sau pentru lipsa de apetit. La constipaţie, se bea câte jumătate de pahar de moare de varză pe zi pentru curăţarea tractului digestiv, înainte de masă, şi în timpul meselor copioase. Adaugă în moarea de varză câteva picături de lămâie, pentru un gust mai plăcut.

Sucul de varza tratează diabetul

Hipertensivii nu trebuie să consume mult suc de varză, deoarece creşte tensiunea. Diabeticii însă, pot bea câte jumătate de pahar de suc de varză pe zi, dimineaţa şi la amiază, pentru reglarea nivelului glicemic.

Varza şi cancerul

Acţiunea anticancerigenă a frunzelor şi a sucului de varză este recunoscută de toţi medicii naturişti, deşi acest medicament revoluţionar nu a fost încă pe deplin studiat şi promovat. Pentru prevenirea şi combaterea cancerului digestiv, se recomandă sucul de varză în combinaţie cu suc de morcov. Se prepară un amestec dintr-un pahar de suc de varză şi 2 pahare de suc de morcovi. Amestecul se bea în totalitate pe toată durata unei zile. Cura durează 3 luni, timp în care se vor mânca mai mult alimente crude. În cancerul gâtului se recomandă gargara cu suc proaspăt de varză, de 3 ori pe zi.

Cum se prepară sucul de varză?

Pentru obţinerea unui pahar de suc de varză ai nevoie de o varză şi un storcător de fructe. Moare de varză este zeama obţinută prin scurgerea verzei murate peste iarnă la un loc cu hrean, cimbru, sfeclă, sare mare şi alte aromatice.

Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

  1. Stiu că moarea de varză a făcut minuni, o rudă de-a mea fiind tăiat şi trimis acasă de cancer la stomac, a mai trăit incă vreo 10 ani pt. ca a băut moare de varză (aşa a simţit, nu i s-a recomandat).

  2. Si eu cunosc un caz asemanator dna Maria.

  3. Asa este…foarte bun,chiar am dat jos 3 kg in 2 saptamani.

Adaugă comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.